מאפים אישיים של אורז וברוקולי

מאפים אישיים של אורז וברוקולי

4-5 מנות)

2 כוסות אורז בסמטי מלא מבושל
ראש ברוקולי שטוף ומפורק לפרחים ממש קטנים
3 חופנים שקדים חצויים (אפשר גם לקלף)
מלח פלפל פפריקה חריפה – לפי הטעם (תזכרו שיש מלח גם באורז)
פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס קמח עדשים או קמח חומוס
מעט מלח
1/2 כוס מים

כלים אישיים לאפייה והגשה

מאפים אישיים של אורז וברוקולי

מחממים תנור ל-200 מעלות

מערבבים בקערה אורז ברוקולי שקדים ותבלינים וממלאים את הכלים האישיים
בקערה נפרדת מערבבים קמח עדשים/חומוס, מלח ומים ומערבבים עד שאין כבר גושים
מוסיפים לכל כלי הגשה, מעל האורז, את תערובת העדשים/חומוס עד שכמעט מכסה את האורז
מכניסים לתנור ל-30 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים