מאפים אישיים של אורז וברוקולי
השארת תגובה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים בקערה אורז ברוקולי שקדים ותבלינים וממלאים את הכלים האישיים
בקערה נפרדת מערבבים קמח עדשים/חומוס, מלח ומים ומערבבים עד שאין כבר גושים
מוסיפים לכל כלי הגשה, מעל האורז, את תערובת העדשים/חומוס עד שכמעט מכסה את האורז
מכניסים לתנור ל-30 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.