תבשיל פריקי בירקות
השארת תגובה
בצל קטן קצוץ דק
גזר מגורד בפומפייה
פלפל אדום קצוץ דק
עוד בצל קטן קצוץ דק
כוס פריקי
כוס וחצי מים
כפית מלח
כפית זעתר
כף שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
משרים את הפריקי במים ל-10-15 דקות ומסננים
מטגנים בצל אחד בשמן עד ריכוך
מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים
מוסיפים פריקי, מים ותבלינים ומערבבים
מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות
אחרי 15 דקות מורידים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות ללא מכסה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.