פאדג'יות
השארת תגובה
** מומלץ להכין בכלים שבהם תגישו – אני השתמשתי בתבניות מאפינס מסיליקון נמוכות ורחבות
3/4 כוס קמח שקדים או שקדים טחונים דק דק
2 כפיות שטוחות קקאו
1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
1/4 כוס סילאן ללא סוכר ותוספים
2 כפות רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מערבבים קמח שקדים קקאו וסודה לשתיה
בקערה נפרדת מערבבים טחינה סילאן ורסק תפוחים
מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-160 מעלות
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס
מניחים בתבנית על נייר אפיה
ומכניסים לתנור ל- 20 דקות
לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון
לא להוציא אותן מהתבניות. אוכלים מתוך התבניות.
** הזמנים והטמפרטורות עשויים להשתנות מתנור לתנור
** הפאדג'יות אמורות לשקוע באמצע (כמו שקורה עם סופלה) אז לא לדאוג
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.