מרק כרובית ברוקולי ובטטה
השארת תגובה
בצל גדול
כרובית בינונית
1/2 ראש ברוקולי
בטטה בינונית
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
פורסים את הבצל לרצועות דקות-דקות
מחממים סיר גדול עם מעט שמן
מוסיפים בצל, מערבבים ומטגנים
(לא חייבים לחכות שהבצל יזהיב, אבל אפשר)
בינתיים שוטפים את הכרובית וחותכים גס
מוסיפים לסיר ומערבבים
שוטפים את הברוקולי וחותכים גס
מוסיפים לסיר ומערבבים
קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות 1סמ
מוסיפים לסיר ומערבבים
מבשלים כמה דקות, מערבבים מדי פעם
מוסיפים תבלינים ו-5-6 כוסות מים
מרתיחים
ברתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר
ומבשלים כחצי שעה או עד ריכוך הירקות
מועכים את הירקות בתוך הסיר עם מועך תפוחי אדמה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.