קוביות טופו לסלט
תגובה אחת
השארת תגובה
מתכון 1 – קוביות טופו מלוחות בסגנון גבינה בולגרית
גוש טופו (300 גרם)
מלח גס
שמן זית
כמה טיפות לימון או סומאק טבעי
צנצנת זכוכית (750 מ"ל) עם מכסה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
חותכים את הטופו לקוביות (אני אוהבת קטנות) ומעבירים לצנצנת
מוסיפים לצנצנת : 2 כפות שמן זית, כפית וחצי מלח, ומעט מיץ לימון או סומאק.
סוגרים את הצנצנת עם מכסה ומשקשקים היטב, כך שכל הקוביות יכוסו בתבלינים.
מניחים במקרר לכמה שעות ואוכלים בהנאה
מחזיק הרבה זמן במקרר, עד שבועיים
תנסו ! זה להיט ! וזה ממכר 🙂
מתכון 2 – קוביות טופו אפויות לסלט
גוש טופו (300 גרם) חתוך לקוביות בגודל 1 סמ
2 כפות רוטב סויה איכותי
כף שמן שומשום לא מזוכך
1/2 כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
צנצנת זכוכית (750 מ"ל) עם מכסה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מרפדים תבנית בנייר אפייה
מעבירים את כל החומרים לצנצנת
סוגרים במכסה ומשקשקים היטב
מעבירים לתבנית ומסדרים בשכבה אחת אחידה
אופים כ-10 דקות
או עד שהטופו משחים ממש טיפה
(להשתדל לא לאפות יותר מדי, כי אז הטופו הופך לצמיגי)
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
נראה בריא וטעים