3/4 כוס כוסמת
3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים
כף שמן זית
בצל מגורד
2-3 שיני שום קצוצות דק דק
מלח, פלפל
כפית כמון
מבשלים את הכוסמת – מרתיחים מים, מוסיפים מלח ואת הכוסמת ומבשלים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים היטב.
מאדים את הבצל והשום בשמן (אש בינונית, סיר מכוסה. מוסיפים כף מים לפי הצורך, כדי שלא יתייבש). כשטיפה משחים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה את החומוס והכוסמת.
אפשר להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
צפיות 3,239
לפוסט הזה יש 6 תגובות
היי עינת
עם חומוס קפוא יצא גם טוב?
ותודה על התגובה .
כן.
טעים מאוד 🙂
מעולה 🙂 תודה גלית!
לכמה מנות זה מספיק?
מאוד תלוי בהרכב הארוחות ובכמות הסועדים
אפשר להכין מחבילת טופו שלמה ואפשר להכין רק מחלק ממנה