סלט חצילים בטחינה
השארת תגובה
חציל בינוני
טחינה גולמית משומשום מלא אורגני
מיץ מלימון שלם
שום – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
כוס עלי פטרוזיליה
מים קרים לפי הצורך
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-250 מעלות
דוקרים את החציל בכמה מקומות
מניחים בתבנית על נייר אפייה
ומכניסים לתנור ל-40 דקות
חוצים ומצננים מעט את החציל
קוצצים או כותשים את השום
קוצצים את עלי הפטרוזיליה
מרוקים את תוכן החציל לקערה
מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים
מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבל המרקם הרצוי
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.