סלט חצילים בטחינה

סלט חצילים בטחינה

חציל בינוני
טחינה גולמית משומשום מלא אורגני
מיץ מלימון שלם
שום – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
כוס עלי פטרוזיליה
מים קרים לפי הצורך

מחממים תנור ל-250 מעלות

דוקרים את החציל בכמה מקומות
מניחים בתבנית על נייר אפייה
ומכניסים לתנור ל-40 דקות

חוצים ומצננים מעט את החציל

קוצצים או כותשים את השום
קוצצים את עלי הפטרוזיליה

מרוקים את תוכן החציל לקערה
מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים
מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבל המרקם הרצוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים