1/2 כוס אורז פרא מעורב
כוס אפונה קפואה
בצל מגורד
בצל נוסף חתוך לרצועות עבות
גזר מגורד
קישוא מגורד
2 עגבניות קטנות מרוסקות
כוס וחצי מי בישול הבצל
מיץ מחצי לימון
רסק עגבניות קטן (100 גרם) ללא סוכר (הרדוף או אדמה)
מלח, פלפל, פפריקה חריפה
מבשלים את רצועות הבצל במים כ-15 דקות. שומרים את המים.
מניחים את הבצל בסיר.
מערבבים אורז, אפונה וירקות ומניחים מעל רצועות הבצל.
מערבבים את חומרי הרוטב: מי בישול הבצל, רסק, לימון, תבלינים, ושופכים בסיר מעל הכל.
מרתיחים, מכסים את הסיר, ומבשלים כ-45 דקות.
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים. לערבב מדי פעם.
צפיות 2,265
לפוסט הזה יש 4 תגובות
אפשר להשתמש באורז בסמטי במקום?
כן. אפשר להשתמש בכל אורז 🙂
ב"ה.
היי עינת,
לא שמעתי על אורז פרא..
אפשר להשתמש באורז אחר במקום?
תודה על האתר המקסים!
אפשר להשתמש באורז מלא רגיל