לביבות כרישה וחציל טבעוניות ואפויות
2 תגובות
השארת תגובה
לחמם תנור ל-250 מעלות
לדקור חציל מכל הכיוונים ולהכניס לתנור ל-40 דקות
לפתוח את החציל ולצנן
למעוך את החציל עם מזגל
להוריד את הטמפ' בתנור ל-200 מעלות ולהשאיר דלוק
לטגן בשמן כרישה ובצל עד הזהבה
לטחון שקדים ל"קמח"
לערבב בקערה את כל הרכיבים וללוש עם הידיים קצת עד לקבלת תערובת אחידה
ליצור לביבות שטוחות ולהניח בתבנית על נייר אפייה
להכניס לתנור ל-20 דקות
להפוך את הלביבות ולהכניס לתנור ל-10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
מה אפשר במקום שקדים ולא קמח שקדים
פשוט לא מחממת שקדים ואגוזים
תודה מראש
אתר נפלא.
היי עינת. אפשר להשתמש בקמח קטניות (עדשים / חומוס) או קמח רגיל (חיטה / כוסמין), רק קחי בחשבון שזה ישפיע משמעותית על הטעם