תפוחי אדמה ואפונה בקרם שקדים
השארת תגובה
כ-10 תפוחי אדמה אדומים קטנים
3/4 כוס אפונה טרייה (אפשר גם קפואה)
כוס שקדים טבעיים (או כוס קמח שקדים)
כוס מים לשקדים
1/4 כוס מים לאפונה
מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום
מעט סומק
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות
אופים כ-20 דקות
מעבירים למחבת יחד עם האפונה
מוסיפים מלח ופלפל
טוחנים את השקדים דק-דק (ממש לאבקה)
מעבירים לבלנדר, מוסיפים כוס מים ומבלנדרים
** בשלב הזה אפשר לסנן את חלב השקדים שהתקבל כדי שיהיה חלק יותר, או שאפשר להשתמש בקמח שקדים קנוי.
מוסיפים את חלב השקדים למחבת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם
אם הוא סמיך מדי או לא נוזלי מספיק, אפשר להוסיף מים
אם שומרים שאריות במקרר –
מעבירים למחבת מוסיפים מעט מים ומחממים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.