חטיפוני עדשים
השארת תגובה
* הכמות די קטנה כי זה מה שהיה לי בבית
אבל בהחלט אפשר להכפיל ולשלש…
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
כמות ל-14 חטיפונים
כוס עדשים חומות מונבטות
2 חופנים שקדים טבעיים
¾ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית זעתר (או להחליף בכמון)
מחממים תנור ל-200 מעלות
טוחנים את השקדים ל"קמח"
מעבירים לקערה יחד עם שאר הרכיבים
מערבבים, וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
יוצרים קציצות קטנות בעזרת מכשיר פלאפל
ומניחים בתבנית על נייר אפיה
** אם לא מכינים בעזרת מכשיר פלאפל, כדאי לדאוג שהקציצות לא יהיו גדולות או שמנות מדי, כדי שיצאו פריכות
מכניסים לתנור ל-10 דקות
הופכים את הקציצות ומכניסים ל-5 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.