פשטידת כרישה ובטטה
השארת תגובה
מטגנים כרישות במחבת עם מעט שמן עד הזהבה קלה
מוסיפים בטטה מערבבים וממשיכים לאדות 10 דקות
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מפוררים את הטופו בקערה וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי.
מערבבים את הירקות עם הטופו מוסיפים תבלינים ושקדים טחונים ומערבבים היטב
לשים קצת עם הידיים
משמנים תבנית עגולה רחבה ונמוכה
מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב עם הידיים
אופים בתנור 50 דקות עד שעה
רצוי לתת לפשטידה להצטנן לפני שאוכלים על מנת שתתייצב
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.