ספרינג רול אפוי
15 תגובות
השארת תגובה
מצרכים
6 דפי אורז
2 גזרים חתוכים לגפרורים
2 שורש פטרוזיליה חתוכים לגפרורים
כרישה חתוכה לחצאי פרוסות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקיקות
כף שמן זית
כפית שמן שומשום
כף רוטב סויה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה
מטגנים את הכרישה בשמן זית עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה, מוסיפים כף מים מדי פעם, כדי שלא יתייבש).
מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה ומערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים.
מניחים בצד ומצננים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכינים את הרולים
משרים דף אורז בקערה עם מי ברז למשך חצי דקה, מוציאים בעדינות ומניחים על משטח יבש.
מניחים כף או שתיים מהירקות במרכז ומקפלים.
ממשיכים כך עם שאר דפי האורז.
מניחים בתבנית על נייר אפייה, ומכניסים לתנור לחצי שעה בערך. לבדוק שלא יישרפו.
ואפשר גם לקפל למשולשים ולהגיש כמו בורקס 🙂
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הכנתי עם מילוי של מנגולד בצל וכרשה מוקפצים עם מעט מים וכף שמן זית
יצא נהדר
תודה ענקית
הכנתי יצא לי מעולה…תודה ענקית 🙂
תודה ורד 🙂
הי עינת,
כמה זמן בערך לוקח לאדות את הירקות עד שהנוזלים מתאדים?
רוצה להיערך לזמני הכנה.
תודה.
ממש כמה דקות
תלוי במידת הפריכות שתרצי אותם
וואו!
תקשיבי, אתמול אירחתי את כל החברות הטובות שלי מהילדות ועשיתי ארוחה טיבעונית ככה בשביל שיבינו יותר שכן יש מה לאכול למרות שאין באוכל דבש גבינות ובשרים.
הכנתי את הספרינג רול ובדקה התשעים גיליתי שאין לי שמן שומשום אז הייתי יצירתית ושמתי במקום זה טיפה סילאן ושומשום מלא.
זאת גם הפעם הראשונה שהשתמשתי בדפי אורז
תקשיבי הן לא הפסיקו לשאול אותי מה זה וממה זה ואם יש לי מתכון רשום לזה.
הערב היה הצלחה, תודה 🙂
תמשיכי ליצר עוד מתכונים, אני עוקבת הדוקה
וחיפשתי אצלך איזה פונדו או מוס שוקולד ולא מצאתי אז אולי זה רעיון 😀
חג שמח!!!
תודה על השיתוף! כיף לשמוע 🙂
לגבי הפונדו/מוס… אולי בהמשך 🙂
תודה!
תודה על אתר מקסים… וטעים.
הכנתי ודפי האורז התיבשו בתנור.
מה עושים.
שוב- תודה
אוי. בעסה
כנראה שאפית קצת יותר מדי
אפשר לשים עליהם רוטב שירכך אותם
הי עינת דבר ראשון אני רוצה להודות לך על האתר המקסים שלך שהוא מאד עוזר לי בהיתמודדות שלי נגד ההשמנה!![ויש לי שאלה אליך האם את קרובה או לידיד הותיק שעממה [שגיא ] ???וינגייט]???
תודה ארד! ואני שמחה שהאתר עוזר לך
אני לא מכירה את הבחור 🙂
אחלה אתר!!!! תודה
תודה!!!
מחר קונה את המוצרים ומיד מבצע את המתכון ניראה מעולה בתמונה!!!
מעולה 🙂
דווח איך יצא 🙂