מתכון ללחם שטוח זריז בריא וטבעוני

לחם שטוח זריז

מחממים תנור ל-200 מעלות
כוס קמח מלא אמיתי
ועוד קצת לקימוח משטח העבודה
בערך 1/2 כוס מים
2 כפות שמן זית
+ מעט שמן זית למריחה
מלח
זעתר (אופציונלי, מומלץ)

מערבבים בקערה את כל החומרים חוץ מהזעתר עד לקבלת בצק שנוח לעבוד איתו
חותכים את הבצק ל-4 ומשטחים עם היד כל חלק עד העובי הרצוי (לא כדאי לעבוד עם מערוך, על מנת שהלחם לא יהיה דק מדי ויתייבש בתנור)
מניחים את הלחם בתבנית על נייר אפייה, מורחים מעל כל "פרוסה" מעט שמן זית, ומפזרים מעט זעתר מלמעלה
מכניסים לתנור ל-20 דקות
** הלחם לא מתנפח כי אין בו שמרים או מחמצת
** שימו לב לא לאפות אותו יותר מדי, על מנת שלא יתייבש

7 תגובות על “מתכון ללחם שטוח זריז בריא וטבעוני”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים