מתכון ללחם שטוח זריז בריא וטבעוני
7 תגובות
השארת תגובה
מחממים תנור ל-200 מעלות
כוס קמח מלא אמיתי
ועוד קצת לקימוח משטח העבודה
בערך 1/2 כוס מים
2 כפות שמן זית
+ מעט שמן זית למריחה
מלח
זעתר (אופציונלי, מומלץ)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מערבבים בקערה את כל החומרים חוץ מהזעתר עד לקבלת בצק שנוח לעבוד איתו
חותכים את הבצק ל-4 ומשטחים עם היד כל חלק עד העובי הרצוי (לא כדאי לעבוד עם מערוך, על מנת שהלחם לא יהיה דק מדי ויתייבש בתנור)
מניחים את הלחם בתבנית על נייר אפייה, מורחים מעל כל "פרוסה" מעט שמן זית, ומפזרים מעט זעתר מלמעלה
מכניסים לתנור ל-20 דקות
** הלחם לא מתנפח כי אין בו שמרים או מחמצת
** שימו לב לא לאפות אותו יותר מדי, על מנת שלא יתייבש
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
תודה רבה עינת
הכל יעיל ובריא וקל להכנה
חג פסח כשר ושמח
תודה רות 🙂 חג שמח
אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא?
בהחלט 🙂
מעולה המון תודה!
נראה טעים ביותר.
ניסית אולי לעשות עם סוג הבצק הזה פיצה? והאם זה אפשרי בכלל?
לדעתי, לגמרי יכול לעבוד 🙂 שווה לנסות