ארוחת בוקר טבעונית מפנקת – חביתת עדשים עם סלט שרי אבוקדו
השארת תגובה
מכינים חביתה
מטגנים בצל במעט שמן עד הזהבה קלה
בינתיים מערבבים קמח עדשים ומים עד שאין גושים בכלל
מוסיפים לתערובת את התבלינים ומערבבים היטב
כשהבצל מוכן יוצקים את התערובת למחבת באופן אחיד
כשהצד התחתון מוכן והצד העליון כבר לא נוזלי מדי, הופכים את החביתה ומטגנים כמה דקות נוספות
בינתיים מכינים סלט –
קוצצים עגבניות שרי
חותכים אבוקדו לקוביות
מוסיפים את חומרי הרוטב
ומערבבים
כשהחביתה מוכנה מעבירים לצלחת גדולה
מניחים על חצי חביתה את הסלט
ומקפלים ל-2
יוצקים מעל הכל רוטב טחינה ביתי
ומתענגים על כל ביס 🙂
בתיאבון 🙂
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.