קינואה ואגוזים אפויים בתנור
4 תגובות
השארת תגובה
המצרכים
1 כוס קינואה
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
בצל קצוץ
גזר קצוץ
4 כפות טחינה גולמית
מלח פלפל לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
איך מכינים
מכינים את הקינואה (כמו פסטה) – מרתיחים מים, ברתיחה מוסיפים 1/2 כפית מלח, מוסיפים את הקינואה ומבשלים כ-20 דקות. מורידים מהאש ומסננים.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את הקינואה עם שאר החומרים. מסדרים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל-45 דקות.
לערבב מדי פעם.
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הכנתי אתמול. נהדרות!!!! תודה ושנה טובה.
כיף לשמוע 🙂
תודה על השיתוף !!
עינת
הכנתי היום, ולא יכולתי להפסיק לנשנש מזה. ממש טעים
🙂
בתיאבון!
תודה על השיתוף
עינת