שייק שוקו-בננה טבעוני
השארת תגובה
2 בננות בינוניות או 3 בננות קטנות בשלות – בין 300 ל-350 גרם
1 כפית קקאו גדושה
כחצי כוס חלב צמחי (אני הכי אוהבת עם אורז לוז, אבל מגוונת גם עם חלב אורז שקדים וחלב שיבולת שועל)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אני משתמשת בבלנדר שמכיל כ-470 מ"ל (נינג'ה קטן)
ויאללה בלאגן! לבלנדר!
אין צורך להמתיק, הבננות עושות את העבודה. אבל אם ממש רוצים, אפשר להוסיף מג'הול או שניים
** שימו –
1 – קקאו לא מומלץ לצריכה יום יומית
2 – עדיף לצרוך קקאו נא (כלומר, לא קלוי), אורגני, מסחר הוגן
3 – ככל שהבננות יהיו טעימות יותר, כך השייק יהיה טעים יותר. לא להשתמש בבננות לא בשלות או בשלות מדי.
4 – אני אוהבת לשלב בננות טריות עם קפואות, כדי שיצא שייק סמיך במיוחד.
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.