טופו ותפוחי אדמה בתנור
2 תגובות
השארת תגובה
מצרכים: מתאים ל-3-4 מנות
500 גרם טופו
500 גרם תפוחי אדמה אדומים קלופים
בצל גדול
כ-1/4 כוס שמן זית
1.5 כפיות מלח טבעי דק
2 כפיות פפריקה מעושנת
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
פפריקה חריפה לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
בקערית קטנה לערבב היטב שמן ותבלינים
לחתוך את הטופו, התפא והבצל לקוביות גדולות ולהעביר לקערה גדולה
להוסיף לקערה את השמן והתבלינים ולערבב היטב
להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהכניס לתנור לחצי שעה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
הכנתי וכעבור 30 דקות בתנור (התנור שלי חזק )
עדיין תפוחי האדמה קשים
המשכתי לאפות עוד 20 דקות ועדיין קשים מאוד
200 מעלות
מה הסיבה ?
תודה מראש על התשובה .
מאוד מוזר. אולי זה הסוג או גודל הקוביות. בכל מקרה, תאפי עד שיתרככו.