מצרכים: (2 פנקייקים גדולים או 4 קטנים)
** אפשר ורצוי, כמובן, להכפיל כמויות
כוס קוואקר עדין
קורט מלח
1/2 כוס חלב צמחי לא ממותק (הכי יתאימו כאן: שיבולת שועל / אורז שקדים / אורז לוז)
להגשה:
כפית סילאן ללא תוספים
תותים פרוסים / בננה פרוסה או כל פרי אחר
אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את הקוואקר לקמח, להוסיף מלח, חלב צמחי ועוד 1/4 כוס מים ולטחון שוב עד לקבלת תערובת אחידה
לחמם מחבת נון-סטיק עד שלוהט
להעביר חצי מהתערובת למחבת ולחמם עד שמתחילות לצאת בועיות אויר קטנות
להפוך את הפנקייק ולחמם כמה דקות נוספות
להגיש עם פירות וסילאן
צפיות 3,835