שווארמה פטריות
2 תגובות
השארת תגובה
מצרכים:
בצל גדול קצוץ
2 סלסלות/חבילות פטריות – שמפיניון/פורטובלו/יער
כפית מלח
כפית כורכום
כפית כמון
(אפשר להוסיף גם פפריקה מעושנת)
שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לטגן בצל עד הזהבה
בינתיים לקצוץ את הפטריות
כשהבצל מוזהב להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף את הפטריות ולערבב
להמשיך לטגן כ-10 דקות
לערבב מדי פעם
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
טעים מאודה
תודה חיים 🙂