כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ
השארת תגובה
מצרכים:
ראש כרובית מפורק לפרחים קטנים
צרור מנגולד חתוך לרצועות
2 כוסות אפונה קפואה
בצל פרוס לרצועות דקות-דקות
מיץ מלימון אחד
2 כוסות מים
כפית כורכום
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
להניח את פרחי הכרובית בתבנית על נייר אפייה
לפזר מלח פלפל
להכניס לתנור עד הזהבה
בינתיים, להכין את הרוטב –
לטגן בצל עד הזהבה, להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף עלי מנגולד ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב כמה דקות
להוסיף אפונה, מים ומיץ לימון ולערבב
להביא לרתיחה
להנמיך את האש
כשהכרובית מוכנה להוסיף אותה למנגולד ולהמשיך לבשל כ-20 דקות
אפשר להוסיף עוד מיץ לימון – לפי הטעם
להגיש עם אורז מלא או כתוספת
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.