פריטטה טבעונית עם תירס

מצרכים:
גרגירי תירס מ- 2 קלחים
1/2 כוס קמח עדשים
1/2 כוס מים
3 בצלים ירוקים – לבן + ירוק – קצוצים
כף שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
לערבב בקערה גרגירי תירס, בצל ירוק ותבלינים

להוסיף קמח עדשים ומים ולערב היטב, עד שאין גושים

לחמם מחבת – היא צריכה להיות חמה מאוד

להוסיף כף שמן ולפזר באופן שווה

להעביר את התערובת למחבת

לכסות עם מכסה
לבשל 10 דקות על אש גבוהה
להנמיך את האש ולהמשיך 10 דקות על אש נמוכה

לכבות את האש ולהשאיר במחבת לעוד 10 דקות

גיוונים אפשריים:
בצל ופטריות
קוביות זוקיני
פלפל אדום ופטריות
בצל ומנגולד

6 תגובות על “פריטטה טבעונית עם תירס”

  1. היי עינת ניראה מעולה..
    רציתי לשאול אם יעבוד גם עם עדשים מורשות ולאחר מכן לטחון אותם עם מים?
    אני פשוט אוהבת יותר להשתמש עם עדשים מושרות או מונבטות.
    אם כן אשמח לכמות של עדשים ומים ( אשמח לדעת גם באיזה עדשים ? כתומות? חמות ? ירוקות ?
    תודה ענקית מראש תבורכי:)

  2. היי עינת
    את קלחי התירס לבשל לפני הכנת המתכון
    ואם כן כמה זמן 2 קלחי תירס?
    תודה מראש

  3. היי עינת
    אפשרי עם גרגירי תירס קפואים
    ואם כן האם צריך להשרות קודם במים רותחים או לבשל כמה זמן?
    תודה מראש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים