פריטטה טבעונית עם תירס
4 תגובות
השארת תגובה
מצרכים:
גרגירי תירס מ- 2 קלחים
1/2 כוס קמח עדשים
1/2 כוס מים
3 בצלים ירוקים – לבן + ירוק – קצוצים
כף שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לערבב בקערה גרגירי תירס, בצל ירוק ותבלינים
להוסיף קמח עדשים ומים ולערב היטב, עד שאין גושים
לחמם מחבת – היא צריכה להיות חמה מאוד
להוסיף כף שמן ולפזר באופן שווה
להעביר את התערובת למחבת
לכסות עם מכסה
לבשל 10 דקות על אש גבוהה
להנמיך את האש ולהמשיך 10 דקות על אש נמוכה
לכבות את האש ולהשאיר במחבת לעוד 10 דקות
גיוונים אפשריים:
בצל ופטריות
קוביות זוקיני
פלפל אדום ופטריות
בצל ומנגולד
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
את קלחי התירס לבשל לפני הכנת המתכון
ואם כן כמה זמן 2 קלחי תירס?
תודה מראש
היי עינת
אפשרי עם גרגירי תירס קפואים
ואם כן האם צריך להשרות קודם במים רותחים או לבשל כמה זמן?
תודה מראש.
היי עינת. כן, אפשר להשתמש בקפואים. את יכולה לחמם אותם על מחבת בלי שמן ובלי מים עד שיפשירו ואז להוסיף לתערובת.
היי עינת. אפשר לבשל אותם, אבל לא חובה. אני לא בישלתי.