בצל קצוץ
פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
חציל חתוך לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות גס מאוד
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים או מהקפאה
מלח, פלפל, כמון, פפריקה חריפה
מטגנים קלות בצל בכף שמן
כשהבצל טיפה מתרכך/מזהיב, מוסיפים פלפל אדום, וממשיכים לטגן כ-5 דקות
כשהפלפל מתרכך מוסיפים חציל
וממשיכים לבשל כ-10 דקות, או עד שהחציל מתרכך
מערבבים כל הזמן כדי שלא ידבק
אם צריך, מוסיפים כף מים מדי פעם
מוסיפים שום
כשכל הירקות התרככו, מתבלים
מוסיפים גרגירי חומוס ומערבבים
מבשלים הכל יחד 10 דקות נוספות
יצא מעולה!!!!!
תודה רבה!!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 19th, 2013 at 13:35
מעולה 🙂 תודה!
[Reply]
איזה טעים יצא ליייי…אני אפיתי את הירקות במקום לאדות:)))
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 26th, 2012 at 15:12
מעולה! רעיון טוב 🙂
[Reply]