בהשראת http://vegansontop.co.il/kids-love-eggplants/
חציל חתוך לקוביות
גוש טופו חתוך לפרוסות בעובי 1סמ
כף שמן שומשום
כף סילאן
כף צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1/4 כוס מים
מערבבים : שמן שומשום, סילאן, צ'ילי וסויה לבלילה אחידה
שופכים למחבת ומניחים את פרוסות הטופו, הופכים כדי שהרוטב יהיה משני הצדדים, ומניחים כחצי שעה לספיגת טעמים
אחרי חצי שעה מוציאים את פרוסות הטופו וחותכים לקוביות גדולות
מחממים את המחבת (הרוטב עדיין בפנים) על להבה קטנה, אש גדולה. מוסיפים את קוביות החציל והטופו ומערבבים טוב.
מבשלים עד שהנוזלים נספגים לגמרי. מערבבים מדי פעם.
בשלב הזה מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל עד שהנוזלים נספגים.
תודה עינתי את מקסימה
הכנתי את פשטידת הפטריות והבצל ואת פשטידת הירקות הטבעונית יצא מעולההההה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 4th, 2012 at 13:41
איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף!
[Reply]
היי עינת
צ'ילי מתוק וסויה איזו חברה את ממצליצה לקנות יש לי את הרגיל שמכיל סוכר
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 4th, 2012 at 12:28
הי אורנה
ברשימת המומלצים שלי מופיע גם רוטב צ'ילי מתוק – זה המוצר שאני קונה
http://www.einatnutrition.co.il/?page_id=993
[Reply]
הי עינת
אם לא רוצים חצילים, מה את ממליצ במקום
למתכון זה?
תודה נורית
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 18th, 2012 at 08:20
הי נורית
את יכולה להשתמש בירקות הבאים
קישואים, פלפלים, כרובית, ברוקולי
ובטח יש עוד כמה שמתאימים שלא עולים לי כרגע בראש 🙂
[Reply]
sounds good!!!! I am defiantly going to try it
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 27th, 2011 at 20:16
ספרי איך יצא 🙂
[Reply]