• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת ירקות טבעונית

מיני קורס מתנה

 

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

 

1/2 חבילת טופו מפוררת (150 גרם)

1/2 כוס כוסמת מבושלת

1/4 כוס נבט חיטה

2 כפות טחינה

כרישה קצוצה

קישוא קצוץ

גזר מגורד

פטרוזיליה קצוצה

כף שמן + כפית שמן

 

לאדות כרישה קישוא וגזר בכף שמן עד לריכוך

תוך כדי להוסיף מעט מלח, פלפל שחור, אבקת צ'ילי, זץ קטן של כמון

 

לטחון בבלנדר – טופו, 2 כפות מים, 2 כפות טחינה ופטרוזיליה

אם התערובת לא הופכת למשחה, לטחון שוב בבלנדר מוט

 

לערבב את התערובת עם הירקות, נבט החיטה והכוסמת

להוסיף עוד קצת מלח ופלפל שחור, להניח בתבנית משומנת (בכפית שמן)

ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה מעט מלמעלה

 

 

 

צפיות 1,171
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

תבשיל אורז בטטה חציל וכרובית

מתכון טבעוני של אורז בטטה וירקות

פשטידת ירקות טבעונית ללא גלוטן

מתכון לפשטידת ירקות טבעונית

פשטידת כרישה ובטטה

מתכון לפשטידת כרישה ובטטה טבעונית

פשטידות תירס אישיות טבעוניות

מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות

18 תגובות

  1. אילנית הגב פברואר 16, 2017 בשעה 13:54

    היי
    במה אפשר להחליף את הטופו ,?

  2. תמר הגב יוני 16, 2014 בשעה 10:32

    הי עינת
    מכורה לפשטידות שלך
    את זו משןם מה טרם ניסיתי.,. האם אפשר להחליף את נבט החיטה שאין לי בקמח חומוס או קמח עדשים?
    הכוסמת האם זו הקלויה או הרגילה? ( אני מניחה שהרגילה כי עוקבת אחרייך וזכור לי דציינת שהקלויה פחות בריאה…).
    בחלק מהפשטידות האחרות שלך אני מכפילה כמויות כי הן יוצאות קטנות ובמקרה שלי מכינה לכמות של לפחות 4…. האם גם כאן כדאי להכפיל בשביל תבנית פיירקס סטנדארטית?
    המון תודה לך על הכל!!!
    תמר

  3. עדנה הגב אוגוסט 12, 2013 בשעה 15:19

    שלום, האם הכוונה לכרישה שלמה החלק הלבן והירוק?
    כמה זמן מבשלים כוסמת? האם צריך השרייה לפני הבישול?

    תודה מראש

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 14, 2013 בשעה 13:33

      אכן, הכוונה היא לכרישה שלמה
      את הכוסמת מבשלים 15 דקות. אין צורך בהשריה
      (הכוונה היא לכוסמת ירוקה, טבעית. ולא חומה)

  4. אילנה הגב אוגוסט 9, 2013 בשעה 08:44

    במקום נבט חיטה (שאין לי כרגע) האם אפשר להשתמש בקוואקר?
    אילנה

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 9, 2013 בשעה 10:17

      כן, בהחלט

  5. נורית הגב נובמבר 5, 2012 בשעה 14:18

    תארתי לעצמי.. אבל יש דגן שיצא מושלם?
    אני מתלבטת בין עדשים שחורות או קינואה..
    מה את ממליצה?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 5, 2012 בשעה 14:37

      קינואה או אורז

  6. נורית הגב נובמבר 5, 2012 בשעה 13:58

    היי עינת
    אני רוצה לעשות את הפשטדה הזו
    אבל לא ממש מתחברת לטעם של הכוסמת
    מה היית מציעה במקום?
    תודה נורית

    • עינת שגיא הגב נובמבר 5, 2012 בשעה 14:00

      כל דגן מבושל אחר יעשה את העבודה

  7. שגית הגב אפריל 7, 2012 בשעה 18:38

    טעימה מאוד ! שמתי כף קמח מצה במקום נבט חיטה ( כי פסח עכשייו..)

    תודה.

    • עינת שגיא הגב אפריל 7, 2012 בשעה 20:22

      רעיון מעולה 🙂
      תודה על השיתוף !

  8. סיגל הגב פברואר 9, 2012 בשעה 23:00

    אוי, אז זה עם גלוטן?

    • עינת שגיא הגב פברואר 10, 2012 בשעה 14:36

      כן
      אבל אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן.

  9. סיגל הגב פברואר 9, 2012 בשעה 13:23

    נבט חיטה- קצוץ?

    • עינת שגיא הגב פברואר 9, 2012 בשעה 13:27

      הכוונה היא לא לנבטים, אלא לנבט חיטה
      (נראה כמו נסורת)
      הנה תמונה
      http://www.tvuot.co.il/%D7%A0%D7%91%D7%98-%D7%97%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%99

  10. עמית הגב פברואר 4, 2012 בשעה 22:12

    1/2 כוס של הכוסמת לפני או אחרי הבישול שלה ?

    • עינת שגיא הגב פברואר 5, 2012 בשעה 07:21

      אחרי בישול

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס