חתוכים לקוביות:
בצל
בטטה
דלעת
גזר
שורש פטרוזיליה
סלרי ראש
2-3 שיני שום
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
שמים את הירקות בסיר, מכסים עם מים, מוסיפים 2-3 עלי דפנה.
מרתיחים. ברתיחה מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
מוציאים את עלי הדפנה וטוחנים עם בלנדר מוט.
צפיות 1,756
לפוסט הזה יש 12 תגובות
אפשר. לא חייבים…
הי עינת, האם צריך לבשל את המרק עם מכסה?
לא ציינת את כמות המים שיש להוסיף?
הי שוש, כתוב "מכסים עם מים" כלומר, מוסיפים מים רק עד כיסוי הירקות.
שלום , ענת,
אין לי כרגע שורש פטרוזליה ושורש סלרי, האם אפשר להחליף בקולורבי?
גמר חתימה טובה
הי עדנה
אפשר להשתמש באיזה ירקות שרוצים
רק קחי בחשבון שזה ישפיע על הטעם ואולי גם על המרקם
היי עינת
תודה על המתכון
לא רשמת כמה שמים במרכיבים של כל דבר
כמה בטטה,בצל וכו'
תודה
תודה אריאל
הכוונה היא לאחד מכל ירק
איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף 🙂
יצא מעולה. הכנתי כמות כפולה והבן שלי אהב!
טיגנתי את הבצל במעט חמאה לפני המיים.
ינוסה!!
לדווח בבקשה 🙂