חתוכים לקוביות:
בצל
בטטה
דלעת
גזר
שורש פטרוזיליה
סלרי ראש
2-3 שיני שום
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
שמים את הירקות בסיר, מכסים עם מים, מוסיפים 2-3 עלי דפנה.
מרתיחים. ברתיחה מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
מוציאים את עלי הדפנה וטוחנים עם בלנדר מוט.
אפשר. לא חייבים…
[Reply]
הי עינת, האם צריך לבשל את המרק עם מכסה?
[Reply]
לא ציינת את כמות המים שיש להוסיף?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 4th, 2016 at 19:23
הי שוש, כתוב "מכסים עם מים" כלומר, מוסיפים מים רק עד כיסוי הירקות.
[Reply]
שלום , ענת,
אין לי כרגע שורש פטרוזליה ושורש סלרי, האם אפשר להחליף בקולורבי?
גמר חתימה טובה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 30th, 2013 at 17:00
הי עדנה
אפשר להשתמש באיזה ירקות שרוצים
רק קחי בחשבון שזה ישפיע על הטעם ואולי גם על המרקם
[Reply]
היי עינת
תודה על המתכון
לא רשמת כמה שמים במרכיבים של כל דבר
כמה בטטה,בצל וכו'
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 7th, 2012 at 11:53
תודה אריאל
הכוונה היא לאחד מכל ירק
[Reply]
איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף 🙂
[Reply]
יצא מעולה. הכנתי כמות כפולה והבן שלי אהב!
טיגנתי את הבצל במעט חמאה לפני המיים.
[Reply]
ינוסה!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 7th, 2012 at 17:46
לדווח בבקשה 🙂
[Reply]