• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת כרישה

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
פשטידת כרישה
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

2 כרישות בינוניות חתוכות לחצאי עיגולים (כ- 300 גרם)
חצי חבילת תרד טרי (כ- 60 גרם)
6 כפות קוואקר
חצי קוביית טופו (150 גרם)
2 כפות טחינה גולמית
מלח, פלפל
שמן זית

מטגנים את הכרישה והתרד בשמן עד ריכוך

חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם "גבינתי"

מוסיפים לטופו את הכרישה והתרד, קוואקר, טחינה ותבלינים ומערבבים היטב

מרפדים תבנית עם נייר אפייה וממלאים בתערובת הפשטידה

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל 40 דקות או עד שהפשטידה משחימה מעט מלמעלה

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

87 תגובות

  1. יוליה הגב מרץ 26, 2019 בשעה 15:02

    אפשר להשתמש בטופו משי?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 27th, 2019 at 07:30

    מאמינה שכן. אבל אולי תצטרכי להוסיף עוד קצת מייצבים יבשים כמו קוואקר או קמח כלשהו.

    [Reply]

  2. מיכל ספיר הגב פברואר 5, 2018 בשעה 16:00

    יש אפשרות להפוך את הפשטידה הזו להיות ללא גלוטן? יש תחליף לקוואקר? תודה מראש

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 6th, 2018 at 06:40

    הי מיכל. נסי אולי שקדים/קשיו טחונים, או כל קמח ללא גלוטן. לא ניסיתי בעצמי, אבל שווה לנסות 🙂 ואשמח לשמוע איך יצא כמובן 🙂

    [Reply]

  3. עופרה הגב ינואר 26, 2018 בשעה 17:06

    היי
    הפשטידה יצאה מאד יבשה ודחוסה. והשחימה- אך בכלל לא כמו בתמונה. נראה לי שחסר משהו במתכון.
    עופרה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 27th, 2018 at 10:59

    הי עופרה. המתכון קיים באתר כבר שנים ואני מכינה ממנו הרבה. לא חסר בו כלום 🙂 יכול להיות שהתנור שלך חזק יותר משלי, ולכן אולי צריך להוריד את הטמפ' או לאפות פחות זמן. ממליצה לך לנסות שוב. זה אחד המתכונים הכי פופולאריים באתר 🙂 שווה את המאמץ 🙂

    [Reply]

  4. נוגה לוי הגב ינואר 19, 2017 בשעה 18:41

    הי, לגבי הכרישה: להשתמש רק בחלק הלבן?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2017 at 14:00

    אני משתמשת גם בירוק, עד כמה שאפשר

    [Reply]

  5. נטע הגב אוקטובר 27, 2016 בשעה 13:03

    היי עינת היה בסופר רק בייבי תרד ונראה שזה יותר גבעולים מעלים. צריך להפריד את העלים?

    [Reply]

  6. מורן הגב ספטמבר 28, 2016 בשעה 10:34

    הי עינת
    אפשר להקפיא את הפשטידה ?
    פשטידה מצויינת!
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 28th, 2016 at 10:47

    הי מורן 🙂
    לא ניסיתי להקפיא את הפשטידה הזו ספציפית, אבל הקפאתי אחרות, והיה בסדר גמור. אז מניחה שאפשר 🙂

    [Reply]

  7. מורן הגב ספטמבר 28, 2016 בשעה 10:31

    הי עינת,
    פשטידה מעולה.

    את יודעת אם אפשר להקפיא אותה ?

    [Reply]

  8. טושטוש הגב מאי 27, 2016 בשעה 11:00

    יצאה ממש ממש טעימה!
    הטופו לא נהיה אצלי גבינתי בבלנדר, אז הוספתי לו קצת חלב סויה ומיץ לימון
    והקרמתי עם כמו גבינת מוצרלה טבעונית מגוררת מלמעלה
    וגם הכפלתי כמויות כי מה אני אעשה עכשיו עם חצי חבילת תרד?? 🙂

    תודה על המתכון! ♥

    [Reply]

  9. חופית הגב פברואר 6, 2016 בשעה 12:03

    היי, האם צריך לייבש את הטופו לפני שמכינים? עכשיו שאני טוחנת במוט, זה יוצא פירורים ואני מניחה שמרקם "גבינתי" אומר גם עיסה חלקה ומגובשת, אז כנראה שהיא צריכה מים. או שלא הבנתי מה הכוונה גבינתי?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 6th, 2016 at 14:22

    הי חופית, כשטוחנים במוט מספיק זמן, הטופו הופך לממרח
    לזה התכוונתי
    לא צריך לייבש את הטופו לפני שמכינים

    [Reply]

  10. חן הגב נובמבר 3, 2015 בשעה 15:20

    מה אפשר לשים במקום הטופו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 3rd, 2015 at 16:18

    לא בטוחה שאפשר להחליף את הטופו
    הוא זה שמחזיק את הפשטידה ונותן לה נפח

    [Reply]

  11. ז׳וזט הגב אוגוסט 13, 2015 בשעה 05:35

    היי עינת,
    הכנתי פשטידה זו, החלפתי את היחסים בין כרישה ותרד, אך היא יצאה לי מעט דחוסה ויבשה, יש דרך לרכך אותה מעט?
    תודה,
    ז׳וזט

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 14th, 2015 at 07:43

    הי ז'וזט, היחס בין הכרישה לתרד חשוב, מכיוון שהכרישה "רטובה" יותר מהתרד
    ולכן היא יצאה לך דחוסה ויבשה
    בפעם הבאה הייתי שומרת על היחס, או לפחות מוסיפה ירקות "רטובים" אחרים כמו בצל קישואים או פלפלים
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

    ז׳וזט Reply:
    אוגוסט 14th, 2015 at 10:00

    תודה!

    [Reply]

  12. שי הגב אפריל 23, 2015 בשעה 19:28

    היי עינת,
    האם ניתן להחליף את התרד בקייל? אם כן, איך להתנהג איתו לפני שאני מכניסה לתערובת? תודה רבה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 24th, 2015 at 07:29

    הי שי. לא ניסיתי בעצמי, כך שלא יודעת להגיד לך בוודאות
    אבל לדעתי לא צריכה להיות בעיה
    להכין אותו באותה הדרך

    [Reply]

  13. עדנה הגב פברואר 20, 2015 בשעה 09:51

    תודה על המתכונים. אני רוצה לעשות פשטידת כרישה עם ברוקולי במקום עם תרד. כמה ברוקולי להוסיף על 2 כרישות? תודה מראש.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 20th, 2015 at 10:03

    הי עדנה. לא הייתי מוסיפה הרבה ברוקולי, כי יש לו נפח בניגוד לתרד
    אז ממש מעט. אולי חופן או מקסימום שניים
    בהצלחה

    [Reply]

  14. אלה הגב דצמבר 9, 2014 בשעה 09:34

    היי
    מה זה אומר לאדות בשמן?
    לשים בסיר/מחבת?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 10th, 2014 at 19:21

    מחממים כף שמן במחבת, מוסיפים את הכרישה, מערבבים
    מנמיכים את האש, מכסים את המחבת, ומאדים עד ריכוך

    [Reply]

  15. מיכל שטאובר הגב דצמבר 5, 2014 בשעה 19:19

    היי עינת מתכון פשוט וטעים ממש. תודה רבה. אני הוספתי מעט שמרי בירה, כי כל אחד צריך לתרום את חלקו.. 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 6th, 2014 at 09:59

    מעולה 🙂 תודה מיכל !

    [Reply]

  16. עדי הגב נובמבר 12, 2014 בשעה 18:05

    עינת, תודה. תנוסה.
    למה משמש הטופו בפשטידה ומה אפשר במקומו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 12th, 2014 at 19:04

    הטופו בעצם מחזיק את הפשטידה
    אם יש רגישות לטופו, רצוי לבחור במתכון אחר, שאין בו טופו

    [Reply]

    עדי Reply:
    נובמבר 20th, 2014 at 12:33

    טוב, היא ממש ממש טעימה 🙂

    תודה רבה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 20th, 2014 at 12:43

    איזה כיף 🙂 תודה !

  17. יוהנה הגב יוני 20, 2014 בשעה 11:51

    רק שאלה קטנה
    מה זה לאדות בשמן,
    רוצה להכין חתכתי כרשה, שטפתי עלי תרד
    האם הכוונה תיגון עדין עד לריכוך?
    תודה

    [Reply]

  18. אורית הגב אפריל 27, 2014 בשעה 05:22

    לעינת
    תודה רבה רבה על המתכון !!
    יצא מדהים 🙂
    זו הפשטידה הטבעונית הכי טעימה שאכלתי
    אמשיך ואנסה מתכונים נוספים..
    כל הכבוד על ההשקעה והשיתוף שלך

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 27th, 2014 at 13:55

    איזה כיף 🙂 תודה רבה!

    [Reply]

  19. רוני הגב מרץ 31, 2014 בשעה 07:53

    רציתי להגיד לך תודה.
    המתכון שלך ממש מוצלח!
    ניסיתי אותו בכמה וריציות והוא לא איכזב אפילו פעם אחת.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 31st, 2014 at 11:43

    איזה כיף ! תודה רבה על השיתוף רוני 🙂

    [Reply]

  20. ת. הגב ינואר 30, 2014 בשעה 18:23

    טחנתי את הקוואקר, הוספתי "גבינת פשתן" במקום הטופו ולא יודעת למה אבל העיסה הייתה מוזרה כשערבבתי הכל וכעת היא בתנור עוד מעט 40 דקות כמו שציינת והיא לא משחינה למעלה ונראית בדיוק כמו שהיא הייתה לפני שהכנסתי אותה לתנור.טוב, כל עניין הטיבעונות עוד חדש לי והכל עוד בגדר ניסויים ותהיות… תודה רבה לך (-:

    [Reply]

  21. ת. הגב ינואר 30, 2014 בשעה 00:49

    אני גרה בחו"ל ואין לנו קוואקר דק אלא רק הגירסא העבה של הדיסה.האם מתאים? מה אפשר לשים במקום טופו? אסור לי שום דבר עם סויה.ניסיתי בעבר מתכונים עם טחינה גולמית ויצא קצת מריר.האם מרגישים את הטעם המריר בפשטידה הזאת? תודה רבה לך (-:

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 30th, 2014 at 14:54

    הי
    לא הייתי ממליצה להחליף כל כך הרבה רכיבים במתכון אחד, כי זה ישפיע לגמרי על התוצאה
    כדאי לחפש מתכון אחר שלא מכיל רכיבים שאסור לך או לא טעימים
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

  22. לימור הגב אוקטובר 24, 2013 בשעה 15:41

    החלפתי את הכרישה בפטריות שיטאקי מיובשות (לאחר השרייה כמובן) קצוצות
    יצא מדהים!!!!!! אפילו ההורים שלי התנפלו על זה והם ממש לא חובבי טופו
    תודה על המתכון!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 24th, 2013 at 15:46

    מעולה 🙂 תודה על העדכון !

    [Reply]

  23. לימור הגב אוקטובר 20, 2013 בשעה 13:37

    שלום עינת,

    אני נמנעת עכשיו מבצל וכרישה בתזונה שלי, יש משהו שאפשר לשים במקום?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 22nd, 2013 at 13:18

    לדעתי יעבוד גם עם ירקות אחרים
    קישואים, גזר, פלפלים
    או תערובת של כמה סוגים

    [Reply]

  24. וגמן אליהו הגב ספטמבר 25, 2013 בשעה 07:37

    סוף סוף אתר שכיף לחיות בתוכו.

    [Reply]

  25. שלומית הגב יולי 10, 2013 בשעה 14:38

    שלום,
    הכנתי את הפשטידה עם בצל ויצא טעים מאוד.
    האם הפשטידה צריכה לצאת רכה ? יצא לי רך מידי כך שקשה לחתוך אותה לחתיכות יפות להגשה.

    תודה רבה על הכול,
    שלומית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 12th, 2013 at 13:36

    אולי היית צריכה להוסיף עוד בצל
    בכל מקרה, רצוי לתת לה לפחות שעה לנוח ולהתייצב אחרי שיוצאת מהתנור

    [Reply]

  26. רוית הגב מאי 21, 2013 בשעה 07:33

    מה ניתן במקום תרד?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 21st, 2013 at 13:15

    איזה עלים שאוהבים
    או שאפשר לוותר לגמרי

    [Reply]

  27. הגר הגב מאי 6, 2013 בשעה 00:16

    הי עינת,
    אם יש בצל במקום כרישה- גם שניים?

    אם מוותרים על הטחינה ו/או על הקוואקר- האם הפשטידה "תחזיק מעמד" לדעתך..?
    (הממרח טופו יוצא די סמיך בפני עצמו..)

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 6th, 2013 at 04:58

    הי הגר
    לא ניסיתי בלי טחינה
    יכול להיות שיעבוד

    אם אין כרישה, רצוי כמה בצלים, לא רק שניים

    [Reply]

  28. חן הגב אפריל 23, 2013 בשעה 13:11

    הי עינת,

    באיזה גודל תבנית את אופה את הפשטידה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 23rd, 2013 at 13:24

    הי חן
    הכנתי אותה בתבנית עגולה קטנה (בלי מספר לצערי, כי היא עשויה מחרס. לא תבנית שיגרתית)
    אבל לדעתי תבנית 26סמ תתאים כאן
    או תבנית מלבנית קטנה
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

  29. ליאת הגב אפריל 22, 2013 בשעה 17:24

    הכנתי ( כמות כפולה כי המתכון שלך תמיד טעימים ) ויצא טעים מאד. המצחיק הוא שכששמעתי לפני ההכנסה לתנור זה היה אפילו עוד יותר טעים…. זה היתרון בפשטידת ללא ביצים…. בפעם הבאה אאפה ממש מעט. תודה!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 22nd, 2013 at 17:39

    חח מעולה 🙂 תודה!

    [Reply]

  30. חן הגב אפריל 17, 2013 בשעה 14:11

    הי עינת,

    קודם כל תודה על כל המתכונים והאתר הנפלאים 🙂

    אפשר להחליף את התרד במשהו אחר? אולי מנגולד?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 17th, 2013 at 14:25

    תודה 🙂
    כן, לדעתי אפשר להחליף

    [Reply]

  31. מיכל הגב אפריל 13, 2013 בשעה 15:52

    ניתן לוותר או תחליף לטופו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 13th, 2013 at 15:57

    אולי אפשר עם קמח חומוס, אבל לא ניסיתי

    [Reply]

  32. אירה הגב פברואר 13, 2013 בשעה 19:16

    מתכון מעולה!!
    אפשר גם לשחק עם ירקות (הוספתי פטריות וקצת סלרי). אפילו בעלי הבררן שאל "מה את אוכלת? מריח טוב". טעם חתיכה ואהב.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 14th, 2013 at 07:29

    איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף!
    אני מתה על הפשטידה הזו!

    [Reply]

  33. אילנה הראל הגב ינואר 4, 2013 בשעה 11:29

    היי עינת,
    אהבתי את הפשטידה שלך היות ואני לא צמחונית הוספתי לה קמת כוסמין +קוזברה+פטרוזיליה וביצה
    שילבתי מהאתר הזה:
    http://www.laisrael.net/PageDisplay.asp?Artnum=15522
    ויצא טעים.
    כמויות אני לא יודעת לתת כי כך אני מבשלת!

    [Reply]

  34. ליטל הגב נובמבר 10, 2012 בשעה 16:10

    הי עינת,
    נשמע מצוין, מתכוננת להכין בהקדם.
    יש מניעה להחליף את התרד הטרי בטרד קפוא של סנפרוסט?
    תודה!
    ליטל

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 10th, 2012 at 17:28

    הי ליטל
    לא ניסיתי, אבל אני מניחה שלא צריכה להיות בעיה

    [Reply]

  35. שירלי הגב אוקטובר 12, 2012 בשעה 11:52

    לא הצלחתי למצוא כרישה באף חנות בעיר..וגם לא בשופרסל.
    כן קניתי תרד, מה אני יכולה לשים במקום כרישה ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 12th, 2012 at 11:57

    אפשר להשתמש בבצל, או אפילו תערובת בצלים
    לבן, סגול, קטנים, גדולים – מה שיש

    [Reply]

  36. נורית הגב אוגוסט 19, 2012 בשעה 09:55

    הי עינת
    אני רוצה להכין פשיטדת כרישה
    כשאת כותבת קווקר, את מתכוונת לדק או עבה?
    תודה נורית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 19th, 2012 at 10:06

    הי נורית
    עדיף קוואקר דק
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

    נורית Reply:
    אוגוסט 22nd, 2012 at 11:10

    היי עינת
    הכנתי את הפשטידה ויצא נהדר..
    היה חסר לי קצת מלח.. כי לא שמתי הרבה
    וחשבתי שאולי להבא אשים רוטב סויה תמרי במקום מלח
    אבל הכי חשוב שזה מאוד טעים
    השילוב המנצח של תרד וכרישה.. נפלא!
    עכשיו יש לי עוד משהו טעים עם טופו ברשימה..
    תודה רבה ויום נהדר
    נורית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 22nd, 2012 at 12:38

    איזה כיף 🙂
    תודה על העדכון 🙂

  37. מירי הגב מאי 6, 2012 בשעה 06:10

    היי עינת חבל שאין יכולת להדפיס את המתכונים הם כל כך נהדרים ואני צריכה אותם לידי במטבח .

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 6th, 2012 at 06:17

    תודה מירי 🙂
    א- את יכולה להדפיס בכל פעם את המתכון שאת רוצה להכין
    ב- אם יש לך מצלמה בטלפון, את יכולה לצלם את המתכון ואז לעבוד עם הטלפון
    (זה מה שאני עושה)

    [Reply]

    אורלילי Reply:
    נובמבר 27th, 2014 at 08:25

    אני מעתיקה את הטקסט לגוף המייל מגדילה כאוות נפשי, ומדפיסה.

    [Reply]

  38. אפרת הגב אפריל 2, 2012 בשעה 14:25

    מתכונים מדהימים, מאוד שמחתי לקרא ולהתרשם. הולכת לנסות בהקדם את מגוון הפשטידות

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 2nd, 2012 at 14:29

    תודה רבה אפרת 🙂

    [Reply]

  39. אני הגב מרץ 22, 2012 בשעה 17:19

    ושוב עוד מתכון מוצלח וטעים…עכשיו הכנתי את הפשטידה וכמבון שלא יכולתי לחכות לקירור מלא עד הטעימה….אז כל מה שנותר להוסיף זה—יאמיייייי.
    עשיתי כמות כפולה הפעם:)))))))(לא כמו הפשטידת בצל ופיטריטת שנגמרה בציק)
    תודה לך על המתכונים הבריאים והטעימים

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 22nd, 2012 at 21:37

    איזה יופי :)) תודה על השיתוף אני 🙂

    [Reply]

  40. גבי הגב מרץ 3, 2012 בשעה 20:38

    הכנתי עכשיו את הפשטידה שלך, עם ברוקולי וטימין טרי במקום התרד. יצא מעולה! תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 3rd, 2012 at 22:55

    איזה כיף 🙂
    מעולה! תודה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  41. ורד הגב פברואר 20, 2012 בשעה 21:47

    בבקשה בבקשה תצרכי מספר קלוריות ל 100 גרם כמה חלבונים וכמה פחממות
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 21st, 2012 at 05:11

    הי ורד
    מצטערת, אני לא עוסקת בחישובים 🙂
    אבל כאן יש קישור לחישוב ערכים של מתכון
    http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/analyzer/
    את מוזמנת לנסות

    [Reply]

  42. מיכל הגב פברואר 20, 2012 בשעה 18:39

    יצא טעים. בצל במקום כרישה (זה מה שיהיה בבית…), שכחתי להוסיף קוואקר וזה היה חסר, והוספתי כמון וזה היה מיותר. אולי אגוז מוסקט יכול להתאים… אבל ההתנסות היתה טובה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 20th, 2012 at 21:13

    כן, אני מניחה שבלי קווקר לא היה מה שיחזיק את החומרים ויתן נפח. וכמון לא נראה לי מתאים פה…
    טוב, פעם הבאה לפי המתכון 🙂 יוצא פשוט מעדן!

    [Reply]

  43. יואב הגב פברואר 19, 2012 בשעה 18:53

    עשיתי ויצא מעולה. תודה!!!
    רק בקשה קטנה למתכונים הבאים, אם אפשר – כמויות מדויקות של תבלינים, לטובת חסרי ניסיון (כמוני) 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 19th, 2012 at 18:59

    איזה כיף! תודה יואב
    אשתדל לדייק בכמויות התבלינים 🙂

    [Reply]

  44. איילת הגב פברואר 19, 2012 בשעה 15:18

    נראה מעולה!!
    כשאנסה אודיע לך איך יצא… 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 19th, 2012 at 16:32

    תודה! מחכה לשמוע 🙂

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס