עדשים שחורות בבצל ופטריות

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

כוס עדשים שחורות אחרי השריה של לילה
סלסילת פטריות מנוקות וקצוצות לקוביות
בצל קצוץ דק
כף שמן
מלח פלפל כמון ומעט אבקת צ'ילי

לבשל את העדשים כ-20 דקות. לסנן.

לטגן קלות בצל בכף שמן (אש בינונית, סיר מכוסה) עד הזהבה
להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים
להוסיף מלח פלפל

כשהעדשים מוכנות, להוסיף אותן לתוך הפטריות ולבשל הכל יחד כ-5 דקות

 

 

11 תגובות על “עדשים שחורות בבצל ופטריות”

  1. היי עינת
    כרגע השקשוקה הטבעונית מאתרך
    אצלי על האש
    כל מה שלא הצליח בהתחלה מצליח בזכות התשובות שלך
    אז תודה
    ולגבי המתכון הזה של עדשים שחורות ופיטריות
    מה אפשר במקום אבקת צ'לי שאין לי כרגע
    איזה תבלין?
    ותודה מראש.

    • החומר הרעיל שנמצא באורז מלא נקרא "ארסן". והוא נמצא גם במי השתיה, באוויר ובאדמה. כל מזון מכיל כמות מסוימת של ארסן. אם את מגוונת את התזונה שלך ולא אוכלת אורז בוקר צהריים וערב, נראה לי שאת בטוחה 🙂

  2. בתמונה מצולמות עדשים חומות רגילות ולא עדשים שחורות.
    עדשים שחורות מקבלות גוון אפרפר חום הדומה לקוויאר לאחר השריה ומי ההשריה הופכים שחורים

  3. צהרים טובים
    המתכונים שלך נהדרים אני משתמשת הרבה בפטריות בשעועית מאש ובעדשים שחורות נפלא
    ולשאלתי אני סכרתית
    אורז מלא או אורז בסמטי מה נכון לי יותר מבחינת בריאותית
    תודה והמשך יום נעים ומקסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים