עדשים שחורות – משרים את העדשים למשך לילה, ומבשלים עד ריכוך (לא להוסיף מלח למים)
כוסמת – מבשלים כוסמת במים – כמו שמודגם בסרטון הזה
טופו – פורסים גוש טופו לפרוסות (לי יוצא 7 פרוסות) וצולים במחבת עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום עד לספיגת כל הנוזלים
(הופכים את הפרוסות מדי פעם)
בסלט הזה השתמשתי בפרוסת טופו אחת חתוכה לקוביות
קוצצים חופן עלי בייבי – או כל סוג של עלים שאוהבים
מערבבים הכל יחד ויוצקים רוטב טחינה מעל
צפיות 2,011
לפוסט הזה יש 8 תגובות
היי עינת
מה אפשר במקום רוטב סויה ?
והאם ילך עם שמן אבוקדו?
תודה מראש.
היי עינת. אפשר בלי סויה, אבל הטעם יהיה שונה לגמרי.
לא ניסיתי עם שמן אבוקדו.
מה אפשר במקום כוסמת אני לא יכולה לסבול את הריח שלה
הי ליאת
אני משתמשת בכוסמת ירוקה, טבעית. אין לה ריח כמו של הכוסמת הקלויה,
שקלויה בשמן ולכן הריח הנוראי שלה
אם בכל זאת תרצי להחליף את הכוסמת, אפשר להחליף אותה בכל דגן אחר :
קינואה, אורז, גריסים וכו'
מהי הכמות של הכוסמת והעדשים השחורות?
תלוי כמה את רוצה להכין וכמה אנשים אוכלים
אפשר לשחק עם הכמויות איך שרוצים
הסרטון לא נפתח:((((
מוזר. אצלי נפתח
אפשר לנסות גם מכאן http://www.youtube.com/user/einatnutrition