סלט עדשים שחורות
8 תגובות
השארת תגובה
עדשים שחורות – משרים את העדשים למשך לילה, ומבשלים עד ריכוך (לא להוסיף מלח למים)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
כוסמת – מבשלים כוסמת במים – כמו שמודגם בסרטון הזה
טופו – פורסים גוש טופו לפרוסות (לי יוצא 7 פרוסות) וצולים במחבת עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום עד לספיגת כל הנוזלים
(הופכים את הפרוסות מדי פעם)
בסלט הזה השתמשתי בפרוסת טופו אחת חתוכה לקוביות
קוצצים חופן עלי בייבי – או כל סוג של עלים שאוהבים
מערבבים הכל יחד ויוצקים רוטב טחינה מעל
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
מה אפשר במקום רוטב סויה ?
והאם ילך עם שמן אבוקדו?
תודה מראש.
היי עינת. אפשר בלי סויה, אבל הטעם יהיה שונה לגמרי.
לא ניסיתי עם שמן אבוקדו.
מה אפשר במקום כוסמת אני לא יכולה לסבול את הריח שלה
הי ליאת
אני משתמשת בכוסמת ירוקה, טבעית. אין לה ריח כמו של הכוסמת הקלויה,
שקלויה בשמן ולכן הריח הנוראי שלה
אם בכל זאת תרצי להחליף את הכוסמת, אפשר להחליף אותה בכל דגן אחר :
קינואה, אורז, גריסים וכו'
מהי הכמות של הכוסמת והעדשים השחורות?
תלוי כמה את רוצה להכין וכמה אנשים אוכלים
אפשר לשחק עם הכמויות איך שרוצים
הסרטון לא נפתח:((((
מוזר. אצלי נפתח
אפשר לנסות גם מכאן http://www.youtube.com/user/einatnutrition