• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות בסגנון המבורגר

מיני קורס מתנה
המבורגר

חצי בצל
חצי כוס עדשים שחורות מבושלות
חופן אגוזי מלך
5 פטריות קלויות בתנור
2 כפות קווקר עדין
כף טחינה גולמית
כף רסק עגבניות ללא סוכר ותוספים
כף רוטב סויה
מלח פלפל

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

טוחנים בבלנדר : חצי בצל, חצי מכמות העדשים, פטריות, אגוזים, מלח ופלפל
מעבירים לקערה וטוחנים עוד קצת עם בלנדר מוט
מוסיפים את שארית העדשים והקווקר
מערבבים בקערית קטנה את הרטבים: סויה, טחינה ורסק
ומוסיפים אותם לתערובת
מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל- 180-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ- 20 דקות

1המבורגר שלב
2המבורגר שלב
3המבורגר שלב
4המבורגר שלב
צפיות 2,225
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

ארוחת בוקר טבעונית מפנקת

חביתה טבעונית עם סלט שרי אבוקדו

לחם שטוח זריז

מתכון ללחם שטוח זריז בריא וטבעוני

73 תגובות

  1. ליאת הגב אוגוסט 20, 2017 בשעה 17:27

    הי עינת
    האם אפשר להתשמש בעדשים חומות- ירוקות במקום השחורות? מה היתרון של השחורות בעצם?
    תודה מראש:)
    ליאת

  2. אינה הגב מרץ 5, 2017 בשעה 12:37

    היי , האם אפשר להכין את התערובת כמה שעות לפני שאופים?
    סליחה על הבורות אף פעם לא בישלתי עדשים שחורות .אפשר לקבל פירוט?
    ולגבי הפטריות פשוט לשים אותם בתנור? לכמה דקות?

  3. דגנית הגב פברואר 6, 2017 בשעה 05:21

    כחובבת ותיקה של בורגרים, וככזאת שניסתה את כווולללםםם, אני מצדיעה לעינת. וואהו כמה טעים (ופשוט וקל). המרקם מושלם והטעם? גן עדן! תודה רבה לעינת על מתכון משובח!

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2017 בשעה 13:58

      אלופה!! 🙂

  4. שרית הגב מרץ 29, 2016 בשעה 09:59

    היי עינת,

    ההמבורגר הטבעוני הכי הכי שאני אוהבת ועושה בכל פעם.

    רציתי לשאול כיצד ניתן להכינו כדי שיתאים לפסח הקרוב… אני מארחת ורוצה להכין אותם.

    תודה לך – שרית

    • עינת שגיא הגב מרץ 29, 2016 בשעה 10:26

      תודה שרית 🙂
      נסי עם קמח עדשים

  5. יעל רינגולד הגב יולי 28, 2015 בשעה 07:41

    ההמבורגר הכי טעים שתמיד מצליח. מאז שגיליתי אותו לא מכינה אחרים.
    ועם עדשים שחורות זה השילוב המושלם. לא מחליפה.

    • עינת שגיא הגב יולי 28, 2015 בשעה 07:42

      וואו ! איזה כיף 🙂 תודה יעל !!

  6. רונית הגב יוני 26, 2015 בשעה 15:47

    היי עינת, האם אגוזי המלך הכרחיים? אין לי כרגע.. יש שקדים, מתאים?

    • עינת שגיא הגב יוני 26, 2015 בשעה 15:49

      אפשרי שקדים, אבל יכול להיות שטיפה ישפיע על הטעם. לא קריטי לדעתי

  7. נטע הגב נובמבר 29, 2014 בשעה 11:59

    היי עינת. אם מדובר בפטריות הרגילות, שמגיעות בסלסילות, כמה פטריות צריך? )קטנות יותר מפורטובלו)
    תודה!

    • עינת שגיא הגב נובמבר 29, 2014 בשעה 12:36

      הי נטע
      כן, פטריות שמפיניון רגילות
      אפשר גם את הפורטובלו הקטנות שגם מגיעות בסלסילות

  8. אלינור מצנר הגב מאי 5, 2014 בשעה 17:21

    מאודדדדדדדד טעים (:

    • עינת שגיא הגב מאי 5, 2014 בשעה 17:36

      תודה 🙂

  9. יעלה הגב נובמבר 21, 2013 בשעה 13:08

    הי עינת

    איך יצאו ההמבורגרים לדעתך עם קמח חומוס? מחפשת משהו ללא גלוטן…

    • עינת שגיא הגב נובמבר 22, 2013 בשעה 09:32

      הי יעלה
      לא ניסיתי בעצמי, אבל נראה לי שיכול לעבוד
      אשמח לעדכון 🙂

  10. אלה הגב אוגוסט 22, 2013 בשעה 04:19

    אודה לך מאוד 🙂

  11. אלה הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 05:39

    עינת שלום,
    מטעמי בריאות אני לא יכולה להשתמש ברסק עגבניות. במה ניתן להחליפו?
    תודה, אלה.

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 17:06

      הי אלה
      לא ניסיתי להחליף את רסק העגבניות במשהו אחר
      ולא עולה לי רעיון כרגע
      אנסה לחשוב על משהו

  12. אפרת הר שמש הגב יולי 28, 2013 בשעה 10:02

    היי עינת
    רשמת להשתמש בחצי מכמות העדשים בבלנדר
    ז"א שאח"כ אני מערבבת את זה עם עדשים שלא ריסקתי?
    תודה אפרת

    • עינת שגיא הגב יולי 28, 2013 בשעה 10:43

      כן
      כתוב במתכון "מוסיפים את שארית העדשים והקווקר"

  13. ענת הגב יוני 10, 2013 בשעה 10:51

    שלום עינת , הקציצות האלה הן מספר 1 אצלי , וניסיתי הרבה מתכונים כבר ,
    אני מקפיאה אותן וזה ממש בסדר לחמם אחרי ההקפאה ,,
    אני מוסיפה לפעמים עדשים מונבטות ,
    תודה על כל המתכונים שלך , בזכותך קבלתי בטחון לאלתר ולהמציא
    ואני מקבלת הרבה מחמאות על זה מבתי הטבעונית
    ענת

    • עינת שגיא הגב יוני 10, 2013 בשעה 12:17

      וואו! איזה כיף 🙂
      תודה רבה על השיתוף!

  14. נועה הגב יוני 9, 2013 בשעה 21:26

    שלום עינת!
    האם אפשר להשתמש בפטריות מקופסאת שימורים?

    • עינת שגיא הגב יוני 10, 2013 בשעה 12:17

      הי נועה
      באופן עקרוני רצוי לא להשתמש בקופסאות שימורים
      אף פעם לא השתמשתי בפטריות מקופסא, כך שאני לא יודעת אם הם יתאימו במתכון הזה

  15. רוני הגב אפריל 10, 2013 בשעה 17:34

    שלום עינת
    ביצעתי המתכון לפי ההוראות ויצא לי עיסה דביקה הוספתי קווקר וא"כ קמח חומוס אולם לא הצלחתי להגיע למרקם יציב ע"מ להכין הקציצות.
    תודה רוני

    • עינת שגיא הגב אפריל 10, 2013 בשעה 17:36

      מאוד מוזר רוני
      אולי הבצל היה גדול מדי ומלא בנוזלים?
      אולי הפטריות לא יובשו לגמרי בתנור ?

  16. אלי הגב פברואר 5, 2013 בשעה 19:35

    תודה 🙂

  17. אלי הגב פברואר 5, 2013 בשעה 19:31

    הי עינת,
    יצאו לי רכות מאוד לאחר אפייה, (סגנון של פירה בצורת קציצה- ש"לא מחזיקה")
    מהו המרקם שאמור להיות כשנכנס לתנור?

    • עינת שגיא הגב פברואר 5, 2013 בשעה 19:33

      ממש קציצות
      צריך לבדוק שהתערובת יציבה מספיק לפני שמכניסים לתנור
      אם היא רטובה מדי, אפשר להוסיף קמח או קווקר
      ואם היא יבשה מדי, אפשר לטחון פנימה עוד ירק, כמו בצל או קישוא לדוגמא

      הרטיבות של התערובת עשויה להשתנות לפי גודל הירקות שבהם משתמשים
      בצל קטן, לדוגמא, לא "ירטיב" אותה כמו בצל גדול

      לכן לבדוק לפני שמכניסים לתנור

  18. יעלה הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 17:57

    הי עינת

    האם אפשר להשתמש בעדשים מונבטות לא מבושלות?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 17:57

      לדעתי כן. אבל לא ניסיתי במתכון הספציפי הזה

      • יעלה הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 18:09

        תודה

  19. יעלה הגב דצמבר 21, 2012 בשעה 15:53

    הי עינת

    אני רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון. בכל המתכונים רשומה כמות עדשים, קינואה או דגן או קטנייה אחרים. האם הכוונה היא הכמות לאחר שהם בושלו? ז"א אחרי שבישלתי את העדשים אני לוקחת מהעדשים המוכנות חצי כוס?

    תודה

    • עינת שגיא הגב דצמבר 21, 2012 בשעה 19:26

      הי יעלה
      אם כתוב לדוגמא "כוס קינואה מבושלת"
      אז זה אחרי בישול
      אם לא כתוב – אז לפני

  20. רני הגב נובמבר 22, 2012 בשעה 18:43

    ממש מעולה.
    אפילו בתי אוכלת הבשר בת ה-7 התלהבה.
    יותר טעים מהרבה בורגרים טבעוניים שאכלתי.
    הוספתי כמה סוגים של פטריות לעירוב הטעם.
    תודה

  21. דגנית הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 19:09

    תודה רבה

  22. דגנית הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 14:35

    אני טבעונית מתחילה,
    תוכלי לתאר ארוחת צהריים מלאה,
    מה נכון לאכול בנוסף להמבורגר?
    תודה

    • עינת שגיא הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 19:06

      הי דגנית
      את יכולה לאכול עם ההמבורגר תוספת של כמה כפות תבשיל של דגן וקטניה
      או סלט עם דגן וקטניה
      וכמובן, ירקות טריים לפני הארוחה
      בהצלחה

  23. ורד הגב אוקטובר 17, 2012 בשעה 12:00

    עינת, זה מתכון ה"המבורגר" הצמחוני הכי טוב שהכנתי עד כה.
    בהמלצתך מתגובה אחרת שלי הנמכתי את חום התנור, כך שהקציצות יצאו עסיסיות ולא יבשות.
    לדעתי אפשר לוותר על מלח ואפילו לשים פחות רוטב סוייה, כי זה יצא קצת מלוח. אבל בהחלט מתכון מומלץ.

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 17, 2012 בשעה 12:55

      וואו! ורד, תודה 🙂
      איזה כיף!!

  24. אילנה הגב אוקטובר 16, 2012 בשעה 22:11

    הי עינת,
    ניסיתי את המתכון.
    העיסה יצאה מאוד טעימה, ההמבורגר אחרי אפייה יצא יבש מאוד.
    למה ? מה אפשר לעשות ?
    אחלה מתכון ולא רוצה לוותר עליו.

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 17, 2012 בשעה 09:07

      הי אילנה
      יכול להיות שחום התנור היה גבוה מדי
      או שהקציצות היו בתנור יותר מדי זמן
      הוא לא צריך לצאת יבש. אמור לצאת עסיסי

  25. נורית הגב אוקטובר 11, 2012 בשעה 18:06

    היי עינת
    מ ע ו ל ה!! פשוט נפלא
    הכנתי את ההמבורגר ויצא סוף הדרך…
    מאמצת את המתכון
    אפשר להכין ולהקפיא נכון?
    תודה, נורית

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 11, 2012 בשעה 19:14

      איזה יופי! אני ממש שמחה לשמוע!
      לא ניסיתי להקפיא, אז אני לא יודעת מה ישאר ממנו
      בכל מקרה, במקרר אפשר לשמור עד שבוע

  26. לימור הגב ספטמבר 26, 2012 בשעה 20:31

    שלום עינת,
    אפשר לוותר על הטחינה (מטעמי אלרגיה) או להחליף במשהו אחר?
    המון תודה,
    לימור

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 27, 2012 בשעה 16:34

      את יכולה לנסות להחליף בזרעי פשתן טחונים

      • לימור הגב ספטמבר 30, 2012 בשעה 13:40

        תודה רבה!

  27. בר הגב ספטמבר 22, 2012 בשעה 10:25

    ואם אני לא אוהבת פטריות ? :\ מה אפשר לשים במקומן ?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 22, 2012 בשעה 11:05

      את יכולה לנסות בלי
      למרות שהן חשובות לטעם 🙂

  28. דינה הגב יוני 2, 2012 בשעה 08:16

    ואוו המתכונים באתר שלך נראים ממש טוב!!
    ניסיתי את הארוחת הערב ב10 דקות וזה יצא פשוט מדהים!
    המתכון של ההמבורגר נראה טוב, והוא ינוסה היום =)
    רק שאלה לגבי הפטריות, איך קולים אותם?

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2012 בשעה 08:20

      תודה דינה 🙂 שמחה שאהבת

      את הפטריות אני קולה בתנור, עם מלח פלפל. וזהו.

      • דינה הגב יוני 2, 2012 בשעה 09:16

        אבל כמה זמן?
        איך הן נראות כשהן מוכנות? =)

        • עינת שגיא הגב יוני 2, 2012 בשעה 09:26

          זה מאוד משתנה. תלוי בגודל שלהן.
          הן מוכנות כשהן שחומות יותר וקטנות יותר 🙂

  29. לי הגב מאי 13, 2012 בשעה 10:30

    הכנתי היום ויצא מעולה!!
    אני מתה על המתכונים שלך 🙂

    • עינת שגיא הגב מאי 13, 2012 בשעה 10:46

      תודה לי 🙂 אני שמחה לשמוע 🙂

  30. בטי הגב אפריל 25, 2012 בשעה 15:46

    שלום עינת היום נחשפתי לראשונה לאתר שלך בעקבות הסרטונים של אייל , להיות רזה. קראתי את כל המאמרים שלך התרשמתי מאוד ואני הולכת לעשות שינוי. תודה לך ולאייל. בטי

    • עינת שגיא הגב אפריל 25, 2012 בשעה 17:32

      תודה, ובהצלחה בטי 🙂

  31. שירה אילן הגב אפריל 24, 2012 בשעה 17:56

    עינת שלום רב. אני נורא נהנית מהאתר מהתמכונים והמאמרים
    יש לי שאלה לגבי העדשים בהמבורגר. אין לי שחורות. יש לי שעועית אזוקי מונבטת במקפיא – אני חושבת שאני יכולה להחליף ביניהן, האם אני צודקת?

    תודה רבה ויום עצמאות שמח!
    שירה

    • עינת שגיא הגב אפריל 24, 2012 בשעה 17:58

      בהחלט שירה 🙂 אפשר להחליף את העדשים בכל קטניה

      חג שמח 🙂

  32. אוריאל הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:23

    את עושה את זה פשוט להיות טבעוני!

    • עינת שגיא הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:25

      זו המטרה אוריאל 🙂
      תודה!

  33. אני הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:13

    קל וטעים ממומלץ:)))

    • עינת שגיא הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:14

      תודה אני 🙂

  34. רותי טרגנו הגב אפריל 18, 2012 בשעה 19:54

    גיסתי הכינה את ההמבורגרים האלה ויצא טעייייים!
    אני אכין אותם מחר…
    תודה!

    • עינת שגיא הגב אפריל 19, 2012 בשעה 03:52

      מעולה!
      תודה על השיתוף רותי 🙂

  35. סיון הגב אפריל 8, 2012 בשעה 13:31

    היי עינת כדאי לרשום באילו סוג פטריות מדובר…קצת קשה לזהות לפי התמונה…
    ואיזה רסק עגבניות ללא סוכר את קונה?

    • עינת שגיא הגב אפריל 8, 2012 בשעה 13:40

      הי סיון
      סוג הפטריות לא ככ משנה
      השתמשתי בפורטובלו קטנות

      רסק ללא סוכר ותוספים יש של חברת "אדמה" או "הרדוף" או "תבואות" ובטח יש עוד כמה

      בהצלחה

  36. מיכל הגב אפריל 5, 2012 בשעה 17:37

    יווו עינת זה יצא טעים בטירוף!!

    • עינת שגיא הגב אפריל 5, 2012 בשעה 17:37

      יששש 🙂 🙂
      תודה על השיתוף 🙂

  37. רני הגב מרץ 31, 2012 בשעה 20:50

    במקרה הכנתי היום שעועית ולא ידעתי איך להמשיך איתה..
    מחר יהיו המבורגרים
    יחי!
    תודה עינת 🙂

    • עינת שגיא הגב אפריל 1, 2012 בשעה 06:04

      🙂
      ספר איך יצא!

  38. אירית הגב מרץ 27, 2012 בשעה 20:20

    היי עינת, כמה קציצות יוצאות? 4?

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס