• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות בסגנון המבורגר

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
המבורגר
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

חצי בצל
חצי כוס עדשים שחורות מבושלות
חופן אגוזי מלך
5 פטריות קלויות בתנור
2 כפות קווקר עדין
כף טחינה גולמית
כף רסק עגבניות ללא סוכר ותוספים
כף רוטב סויה
מלח פלפל

טוחנים בבלנדר : חצי בצל, חצי מכמות העדשים, פטריות, אגוזים, מלח ופלפל
מעבירים לקערה וטוחנים עוד קצת עם בלנדר מוט
מוסיפים את שארית העדשים והקווקר
מערבבים בקערית קטנה את הרטבים: סויה, טחינה ורסק
ומוסיפים אותם לתערובת
מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל- 180-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ- 20 דקות

1המבורגר שלב
2המבורגר שלב
3המבורגר שלב
4המבורגר שלב
שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

73 תגובות

  1. ליאת הגב אוגוסט 20, 2017 בשעה 17:27

    הי עינת
    האם אפשר להתשמש בעדשים חומות- ירוקות במקום השחורות? מה היתרון של השחורות בעצם?
    תודה מראש:)
    ליאת

    [Reply]

  2. אינה הגב מרץ 5, 2017 בשעה 12:37

    היי , האם אפשר להכין את התערובת כמה שעות לפני שאופים?
    סליחה על הבורות אף פעם לא בישלתי עדשים שחורות .אפשר לקבל פירוט?
    ולגבי הפטריות פשוט לשים אותם בתנור? לכמה דקות?

    [Reply]

  3. דגנית הגב פברואר 6, 2017 בשעה 05:21

    כחובבת ותיקה של בורגרים, וככזאת שניסתה את כווולללםםם, אני מצדיעה לעינת. וואהו כמה טעים (ופשוט וקל). המרקם מושלם והטעם? גן עדן! תודה רבה לעינת על מתכון משובח!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2017 at 13:58

    אלופה!! 🙂

    [Reply]

  4. שרית הגב מרץ 29, 2016 בשעה 09:59

    היי עינת,

    ההמבורגר הטבעוני הכי הכי שאני אוהבת ועושה בכל פעם.

    רציתי לשאול כיצד ניתן להכינו כדי שיתאים לפסח הקרוב… אני מארחת ורוצה להכין אותם.

    תודה לך – שרית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 29th, 2016 at 10:26

    תודה שרית 🙂
    נסי עם קמח עדשים

    [Reply]

  5. יעל רינגולד הגב יולי 28, 2015 בשעה 07:41

    ההמבורגר הכי טעים שתמיד מצליח. מאז שגיליתי אותו לא מכינה אחרים.
    ועם עדשים שחורות זה השילוב המושלם. לא מחליפה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 28th, 2015 at 07:42

    וואו ! איזה כיף 🙂 תודה יעל !!

    [Reply]

  6. רונית הגב יוני 26, 2015 בשעה 15:47

    היי עינת, האם אגוזי המלך הכרחיים? אין לי כרגע.. יש שקדים, מתאים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 26th, 2015 at 15:49

    אפשרי שקדים, אבל יכול להיות שטיפה ישפיע על הטעם. לא קריטי לדעתי

    [Reply]

  7. נטע הגב נובמבר 29, 2014 בשעה 11:59

    היי עינת. אם מדובר בפטריות הרגילות, שמגיעות בסלסילות, כמה פטריות צריך? )קטנות יותר מפורטובלו)
    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 29th, 2014 at 12:36

    הי נטע
    כן, פטריות שמפיניון רגילות
    אפשר גם את הפורטובלו הקטנות שגם מגיעות בסלסילות

    [Reply]

  8. אלינור מצנר הגב מאי 5, 2014 בשעה 17:21

    מאודדדדדדדד טעים (:

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 5th, 2014 at 17:36

    תודה 🙂

    [Reply]

  9. יעלה הגב נובמבר 21, 2013 בשעה 13:08

    הי עינת

    איך יצאו ההמבורגרים לדעתך עם קמח חומוס? מחפשת משהו ללא גלוטן…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 22nd, 2013 at 09:32

    הי יעלה
    לא ניסיתי בעצמי, אבל נראה לי שיכול לעבוד
    אשמח לעדכון 🙂

    [Reply]

  10. אלה הגב אוגוסט 22, 2013 בשעה 04:19

    אודה לך מאוד 🙂

    [Reply]

  11. אלה הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 05:39

    עינת שלום,
    מטעמי בריאות אני לא יכולה להשתמש ברסק עגבניות. במה ניתן להחליפו?
    תודה, אלה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 21st, 2013 at 17:06

    הי אלה
    לא ניסיתי להחליף את רסק העגבניות במשהו אחר
    ולא עולה לי רעיון כרגע
    אנסה לחשוב על משהו

    [Reply]

  12. אפרת הר שמש הגב יולי 28, 2013 בשעה 10:02

    היי עינת
    רשמת להשתמש בחצי מכמות העדשים בבלנדר
    ז"א שאח"כ אני מערבבת את זה עם עדשים שלא ריסקתי?
    תודה אפרת

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 28th, 2013 at 10:43

    כן
    כתוב במתכון "מוסיפים את שארית העדשים והקווקר"

    [Reply]

  13. ענת הגב יוני 10, 2013 בשעה 10:51

    שלום עינת , הקציצות האלה הן מספר 1 אצלי , וניסיתי הרבה מתכונים כבר ,
    אני מקפיאה אותן וזה ממש בסדר לחמם אחרי ההקפאה ,,
    אני מוסיפה לפעמים עדשים מונבטות ,
    תודה על כל המתכונים שלך , בזכותך קבלתי בטחון לאלתר ולהמציא
    ואני מקבלת הרבה מחמאות על זה מבתי הטבעונית
    ענת

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 10th, 2013 at 12:17

    וואו! איזה כיף 🙂
    תודה רבה על השיתוף!

    [Reply]

  14. נועה הגב יוני 9, 2013 בשעה 21:26

    שלום עינת!
    האם אפשר להשתמש בפטריות מקופסאת שימורים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 10th, 2013 at 12:17

    הי נועה
    באופן עקרוני רצוי לא להשתמש בקופסאות שימורים
    אף פעם לא השתמשתי בפטריות מקופסא, כך שאני לא יודעת אם הם יתאימו במתכון הזה

    [Reply]

  15. רוני הגב אפריל 10, 2013 בשעה 17:34

    שלום עינת
    ביצעתי המתכון לפי ההוראות ויצא לי עיסה דביקה הוספתי קווקר וא"כ קמח חומוס אולם לא הצלחתי להגיע למרקם יציב ע"מ להכין הקציצות.
    תודה רוני

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 10th, 2013 at 17:36

    מאוד מוזר רוני
    אולי הבצל היה גדול מדי ומלא בנוזלים?
    אולי הפטריות לא יובשו לגמרי בתנור ?

    [Reply]

  16. אלי הגב פברואר 5, 2013 בשעה 19:35

    תודה 🙂

    [Reply]

  17. אלי הגב פברואר 5, 2013 בשעה 19:31

    הי עינת,
    יצאו לי רכות מאוד לאחר אפייה, (סגנון של פירה בצורת קציצה- ש"לא מחזיקה")
    מהו המרקם שאמור להיות כשנכנס לתנור?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 5th, 2013 at 19:33

    ממש קציצות
    צריך לבדוק שהתערובת יציבה מספיק לפני שמכניסים לתנור
    אם היא רטובה מדי, אפשר להוסיף קמח או קווקר
    ואם היא יבשה מדי, אפשר לטחון פנימה עוד ירק, כמו בצל או קישוא לדוגמא

    הרטיבות של התערובת עשויה להשתנות לפי גודל הירקות שבהם משתמשים
    בצל קטן, לדוגמא, לא "ירטיב" אותה כמו בצל גדול

    לכן לבדוק לפני שמכניסים לתנור

    [Reply]

  18. יעלה הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 17:57

    הי עינת

    האם אפשר להשתמש בעדשים מונבטות לא מבושלות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 27th, 2012 at 17:57

    לדעתי כן. אבל לא ניסיתי במתכון הספציפי הזה

    [Reply]

    יעלה Reply:
    דצמבר 27th, 2012 at 18:09

    תודה

    [Reply]

  19. יעלה הגב דצמבר 21, 2012 בשעה 15:53

    הי עינת

    אני רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון. בכל המתכונים רשומה כמות עדשים, קינואה או דגן או קטנייה אחרים. האם הכוונה היא הכמות לאחר שהם בושלו? ז"א אחרי שבישלתי את העדשים אני לוקחת מהעדשים המוכנות חצי כוס?

    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 21st, 2012 at 19:26

    הי יעלה
    אם כתוב לדוגמא "כוס קינואה מבושלת"
    אז זה אחרי בישול
    אם לא כתוב – אז לפני

    [Reply]

  20. רני הגב נובמבר 22, 2012 בשעה 18:43

    ממש מעולה.
    אפילו בתי אוכלת הבשר בת ה-7 התלהבה.
    יותר טעים מהרבה בורגרים טבעוניים שאכלתי.
    הוספתי כמה סוגים של פטריות לעירוב הטעם.
    תודה

    [Reply]

  21. דגנית הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 19:09

    תודה רבה

    [Reply]

  22. דגנית הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 14:35

    אני טבעונית מתחילה,
    תוכלי לתאר ארוחת צהריים מלאה,
    מה נכון לאכול בנוסף להמבורגר?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 7th, 2012 at 19:06

    הי דגנית
    את יכולה לאכול עם ההמבורגר תוספת של כמה כפות תבשיל של דגן וקטניה
    או סלט עם דגן וקטניה
    וכמובן, ירקות טריים לפני הארוחה
    בהצלחה

    [Reply]

  23. ורד הגב אוקטובר 17, 2012 בשעה 12:00

    עינת, זה מתכון ה"המבורגר" הצמחוני הכי טוב שהכנתי עד כה.
    בהמלצתך מתגובה אחרת שלי הנמכתי את חום התנור, כך שהקציצות יצאו עסיסיות ולא יבשות.
    לדעתי אפשר לוותר על מלח ואפילו לשים פחות רוטב סוייה, כי זה יצא קצת מלוח. אבל בהחלט מתכון מומלץ.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 17th, 2012 at 12:55

    וואו! ורד, תודה 🙂
    איזה כיף!!

    [Reply]

  24. אילנה הגב אוקטובר 16, 2012 בשעה 22:11

    הי עינת,
    ניסיתי את המתכון.
    העיסה יצאה מאוד טעימה, ההמבורגר אחרי אפייה יצא יבש מאוד.
    למה ? מה אפשר לעשות ?
    אחלה מתכון ולא רוצה לוותר עליו.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 17th, 2012 at 09:07

    הי אילנה
    יכול להיות שחום התנור היה גבוה מדי
    או שהקציצות היו בתנור יותר מדי זמן
    הוא לא צריך לצאת יבש. אמור לצאת עסיסי

    [Reply]

  25. נורית הגב אוקטובר 11, 2012 בשעה 18:06

    היי עינת
    מ ע ו ל ה!! פשוט נפלא
    הכנתי את ההמבורגר ויצא סוף הדרך…
    מאמצת את המתכון
    אפשר להכין ולהקפיא נכון?
    תודה, נורית

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 11th, 2012 at 19:14

    איזה יופי! אני ממש שמחה לשמוע!
    לא ניסיתי להקפיא, אז אני לא יודעת מה ישאר ממנו
    בכל מקרה, במקרר אפשר לשמור עד שבוע

    [Reply]

  26. לימור הגב ספטמבר 26, 2012 בשעה 20:31

    שלום עינת,
    אפשר לוותר על הטחינה (מטעמי אלרגיה) או להחליף במשהו אחר?
    המון תודה,
    לימור

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 27th, 2012 at 16:34

    את יכולה לנסות להחליף בזרעי פשתן טחונים

    [Reply]

    לימור Reply:
    ספטמבר 30th, 2012 at 13:40

    תודה רבה!

    [Reply]

  27. בר הגב ספטמבר 22, 2012 בשעה 10:25

    ואם אני לא אוהבת פטריות ? :\ מה אפשר לשים במקומן ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 22nd, 2012 at 11:05

    את יכולה לנסות בלי
    למרות שהן חשובות לטעם 🙂

    [Reply]

  28. דינה הגב יוני 2, 2012 בשעה 08:16

    ואוו המתכונים באתר שלך נראים ממש טוב!!
    ניסיתי את הארוחת הערב ב10 דקות וזה יצא פשוט מדהים!
    המתכון של ההמבורגר נראה טוב, והוא ינוסה היום =)
    רק שאלה לגבי הפטריות, איך קולים אותם?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 2nd, 2012 at 08:20

    תודה דינה 🙂 שמחה שאהבת

    את הפטריות אני קולה בתנור, עם מלח פלפל. וזהו.

    [Reply]

    דינה Reply:
    יוני 2nd, 2012 at 09:16

    אבל כמה זמן?
    איך הן נראות כשהן מוכנות? =)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 2nd, 2012 at 09:26

    זה מאוד משתנה. תלוי בגודל שלהן.
    הן מוכנות כשהן שחומות יותר וקטנות יותר 🙂

  29. לי הגב מאי 13, 2012 בשעה 10:30

    הכנתי היום ויצא מעולה!!
    אני מתה על המתכונים שלך 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 13th, 2012 at 10:46

    תודה לי 🙂 אני שמחה לשמוע 🙂

    [Reply]

  30. בטי הגב אפריל 25, 2012 בשעה 15:46

    שלום עינת היום נחשפתי לראשונה לאתר שלך בעקבות הסרטונים של אייל , להיות רזה. קראתי את כל המאמרים שלך התרשמתי מאוד ואני הולכת לעשות שינוי. תודה לך ולאייל. בטי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 25th, 2012 at 17:32

    תודה, ובהצלחה בטי 🙂

    [Reply]

  31. שירה אילן הגב אפריל 24, 2012 בשעה 17:56

    עינת שלום רב. אני נורא נהנית מהאתר מהתמכונים והמאמרים
    יש לי שאלה לגבי העדשים בהמבורגר. אין לי שחורות. יש לי שעועית אזוקי מונבטת במקפיא – אני חושבת שאני יכולה להחליף ביניהן, האם אני צודקת?

    תודה רבה ויום עצמאות שמח!
    שירה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 24th, 2012 at 17:58

    בהחלט שירה 🙂 אפשר להחליף את העדשים בכל קטניה

    חג שמח 🙂

    [Reply]

  32. אוריאל הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:23

    את עושה את זה פשוט להיות טבעוני!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 24th, 2012 at 10:25

    זו המטרה אוריאל 🙂
    תודה!

    [Reply]

  33. אני הגב אפריל 24, 2012 בשעה 10:13

    קל וטעים ממומלץ:)))

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 24th, 2012 at 10:14

    תודה אני 🙂

    [Reply]

  34. רותי טרגנו הגב אפריל 18, 2012 בשעה 19:54

    גיסתי הכינה את ההמבורגרים האלה ויצא טעייייים!
    אני אכין אותם מחר…
    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 19th, 2012 at 03:52

    מעולה!
    תודה על השיתוף רותי 🙂

    [Reply]

  35. סיון הגב אפריל 8, 2012 בשעה 13:31

    היי עינת כדאי לרשום באילו סוג פטריות מדובר…קצת קשה לזהות לפי התמונה…
    ואיזה רסק עגבניות ללא סוכר את קונה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 8th, 2012 at 13:40

    הי סיון
    סוג הפטריות לא ככ משנה
    השתמשתי בפורטובלו קטנות

    רסק ללא סוכר ותוספים יש של חברת "אדמה" או "הרדוף" או "תבואות" ובטח יש עוד כמה

    בהצלחה

    [Reply]

  36. מיכל הגב אפריל 5, 2012 בשעה 17:37

    יווו עינת זה יצא טעים בטירוף!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 5th, 2012 at 17:37

    יששש 🙂 🙂
    תודה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  37. רני הגב מרץ 31, 2012 בשעה 20:50

    במקרה הכנתי היום שעועית ולא ידעתי איך להמשיך איתה..
    מחר יהיו המבורגרים
    יחי!
    תודה עינת 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 1st, 2012 at 06:04

    🙂
    ספר איך יצא!

    [Reply]

  38. אירית הגב מרץ 27, 2012 בשעה 20:20

    היי עינת, כמה קציצות יוצאות? 4?

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס