• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת קינואה וירקות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

 

 

בצל

2 גבעולי בצל ירוק – לבן + ירוק

גזר

זוקיני

כוס קינואה מבושלת

2 כפות טחינה גולמית

3 כפות קווקר עדין

מלח פלפל שחור

מעט כורכום

מעט אבקת צ'ילי או פפריקה חריפה

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

קוצצים דק-דק את הירקות (אני קצצתי בקוצץ ירקות)

מערבבים פנימה את שאר המרכיבים

מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים פנימה את התערובת

מהדקים

מכניסים לתנור ל-50 דקות

 

 

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

41 תגובות

  1. ליאת הגב פברואר 16, 2018 בשעה 10:47

    מה לגבי מלח?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 18th, 2018 at 12:08

    מה לגביו? לא הבנתי את השאלה 🙂

    [Reply]

  2. אילה הגב מרץ 7, 2017 בשעה 19:07

    פשטידה מעולה מעולה! ציבעונית, פריכה וטעימה! גיוונתי עם בצל סגול והוספתי גרעיני דלעת.
    ברגע האחרון גיליתי שאין טחינה אז המרתי בכף שקדיה וכף חמאת בוטנים

    [Reply]

  3. אחד הגב אוקטובר 25, 2016 בשעה 17:23

    צריך להדק חזק חזק אחרת מתפורר! לא להיות עדינים

    [Reply]

  4. מיכל הגב ספטמבר 22, 2013 בשעה 11:28

    הפשטידה יצאה מאוד טעימה וקיבלתי מחמאות. אבל היא התפרקה. לדעתי צריך יותר טחינה. השתמשתי בקווקר גס אז אולי גם זה השפיע על כך שהעיסה לא נדבקה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 30th, 2013 at 16:56

    גם לדעתי זה בגלל הקוואקר הגס

    [Reply]

  5. ריקי הגב ספטמבר 1, 2013 בשעה 16:31

    פשטידה מעולה! שיחקתי עם הירקות ויצא מעולה. תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 2nd, 2013 at 16:01

    מעולה! תודה ריקי 🙂

    [Reply]

  6. ליאור הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 12:36

    היי עינת.
    האם את מקלפת את הגזר והקישוא?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 5th, 2013 at 10:50

    את הגזר כן. את הקישוא לא

    [Reply]

  7. אורית הגב יוני 17, 2013 בשעה 17:45

    באיזו תבנית אופים את הפשטידה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 17th, 2013 at 18:05

    אין לי ממש גודל
    הכנתי בתבנית מרובעת מחרס שיש לי
    לדעתי בגודל 20 על 20

    [Reply]

  8. רוית הגב אפריל 7, 2013 בשעה 08:02

    קוואקר עדין מה זה?
    ניתן להמיר קוואקר בקמח חומוס? אותה כמות?
    תודה!!
    (מה שכתבתי קודם יצא לא ברור)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 7th, 2013 at 13:18

    קווקר עדין הוא בעצם שיבולת שועל גרוסה דק
    אפשר להמיר את הקווקר בקמח חומוס
    לא בטוחה לגבי היחס, אם הוא 1:1
    אבל אני מציעה שתוסיפי את אותה הכמות, ותערבבי
    אם התערובת רטובה מדי , אז כדאי להוסיף עוד קצת קמח חומוס

    [Reply]

  9. רוית הגב אפריל 7, 2013 בשעה 07:23

    מה זה?
    ניתן להמיר קוואקר בקמח חומוס? אותה כמות?
    תודה!!

    [Reply]

  10. רוית הגב פברואר 5, 2013 בשעה 12:17

    נראה טעים.
    כמה בצל?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 5th, 2013 at 19:28

    אחד

    [Reply]

  11. מוטי הגב דצמבר 9, 2012 בשעה 12:23

    שלום עינת.
    שאלה.
    מדידה אחרי הבישול – של קינואה מבושלת?
    או
    מדידה לפני הבישול – של גרגרי קינואה לפני בישול?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 9th, 2012 at 12:32

    מבושלת.

    [Reply]

    שירה Reply:
    פברואר 24th, 2016 at 12:51

    כמה כמות של קינואה לא מבושלת?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 24th, 2016 at 18:04

    בערך חצי כוס

  12. מוטי הגב דצמבר 4, 2012 בשעה 05:37

    שלום עינת.
    מהי אבקת צ'ילח ?
    האם את מתכוונת לתבלין הכתום, חריף?
    מאחר והוא כתבלין רגיל ולא כאבקה.
    תודה ממוטי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 4th, 2012 at 09:07

    אכן. אבל התבלין של חברת "ליב" טחון לאבקה
    לא שבבים

    [Reply]

  13. נטלי הגב אוקטובר 23, 2012 בשעה 10:55

    שלום עינת יקרה
    תודה על המתכונים המעולים שלך
    חיפשתי הרבה זמן מתכונים טבעוניים בריאים ופשוטים
    והנה מצאתי אותך ואני מרגישה הקלה שסוף סוף אוכל להתחיל להכין אוכל טבעוני בריא ובלי הרבה מאמץ לפי הנחיותייך
    תבורכי על כל השתדלויותייך
    תודה מנטלי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 24th, 2012 at 08:13

    תודה נטלי 🙂

    [Reply]

  14. אביטל הגב אוקטובר 18, 2012 בשעה 19:21

    נראה נפלא, האם אפשר להכין עם בורגול במקום קינואה?

    הבלוג שלך נהדר תודה!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 19th, 2012 at 05:47

    תודה אביטל 🙂

    לא ניסיתי עם בורגול, אבל לדעתי אפשרי בהחלט

    [Reply]

  15. אורנה הגב מאי 25, 2012 בשעה 08:25

    עינת הכנתי את הפשטידה – מה שנקרא סוף הדרך
    נ.ב הוספתי כוסברה שהוסיפה לטעם – נהדר
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 25th, 2012 at 08:26

    איזה כיף 🙂 תודה על העדכון אורנה 🙂

    [Reply]

  16. דפנה הגב מאי 19, 2012 בשעה 09:39

    תשמעי עינת יצא מעדן. כלל לא מתפרק ופשוט טעים בטירוף.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 19th, 2012 at 10:29

    מצוין! תודה על העדכון דפנה 🙂

    [Reply]

  17. לאה מזרחי הגב אפריל 23, 2012 בשעה 20:38

    לעינת שלום

    אני עושה אמון מהמתכונים שלך פשוט טעים יש לי שאלה

    אני

    סבתא לנכדה בת 11 שיש לה חוסר ברזל …הם
    יש אזה מתכון שאני יכולה לעשות לה

    תודה מלאה מזרחי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 24th, 2012 at 07:42

    הי לאה

    תודה רבה 🙂

    לגבי הנכדה – מכיוון שברזל חשוב מאוד לילדים, ומכיוון שלוקח זמן להשלים חוסרים על ידי תזונה,
    לא הייתי מחכה והייתי נותנת לה תוסף ברזל טבעי. יש אפילו בסירופ. את יכולה להתייעץ במחלקת טבע בסופר פארם.

    לגבי התזונה – כמה שיותר ירקות, עלים ירוקים, פירות, קטניות (עדשים, חומוס, שעועית, אפונה) דגנים מלאים (אורז מלא, קינואה, כוסמת), אגוזים ושקדים, טחינה
    מזונות שמכילים ברזל.

    לגבי מתכונים – בעצם כל המתכונים שיש באתר מתאימים 🙂

    בהצלחה
    עינת

    [Reply]

  18. יואב הגב אפריל 18, 2012 בשעה 21:33

    הפשטידה גרמה למישהי, שטענה שהיא לא אוהבת קינואה, לשנות את דעתה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 19th, 2012 at 03:53

    עכשיו אני יכולה לפרוש 🙂
    חחח 🙂 תודה על השיתוף! איזה כיף!

    [Reply]

  19. מוטי הגב אפריל 9, 2012 בשעה 14:15

    היי עינת
    ובכן החלטתי להכין את המתכון הנ"ל.
    אז ככה יצא מדהים אפילו הבת הקטנה שלי שלא נוגעת בקינואה אמרה שיש לזה טעם של בשר האישה אמרה שיש לזה טעם של פלאפל ולי זה היה טעים.
    שני דברים למדתי לפעם באה : א. התבנית שהשתמשתי היתה גדולה מידיי ולכן לא מילא את כל התבנית…. אי לכך לא היה מהודק מספיק ולכן התפורר קצת אך לא לגמרי בהגשה.
    ולכן יש להדק מאוד את התוצרת בתבנית כדי שיהיה יציב וחזק.
    ב. השתמשתי בקישוא ולא זוקיני ויצא אחלה. כך שאפשר להמליץ אולי לגוון ולהוסיף כיד הדמיון למתכון.
    תודה על המתכון אומץ בחום לתפריט המשפחתי.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 9th, 2012 at 18:08

    תודה רבה מוטי 🙂
    אני שמחה שנהניתם 🙂
    בהחלט אפשר לגוון ולהיות יצירתיים
    ואפילו מומלץ

    [Reply]

  20. למה? הגב אפריל 5, 2012 בשעה 07:01

    עשיתי הכל לפי ההוראות והמשכתי למרות שאין ביצה ועוד לפני האפיה תהיתי איך כל החומרים יחזיקו…..ואכן כשאני רוצה להוציא לכלי הגשה זה מתפורר ולא נשאר בשלומותו, חבל!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 5th, 2012 at 07:03

    מאוד מוזר
    אצלי הפשטידה לא התפוררה
    וגם עוד כמה סיפרו לי שהכינו ולא אמרו כלום על זה שהתפוררה
    באמת חבל :-/
    בכל הפשטידות אני לא משתמשת בביצים ואף פעם לא מתפורר לי

    [Reply]

  21. סילביה הגב אפריל 2, 2012 בשעה 10:57

    שלום עינת
    כמו תמיד המתכונים שלך באים בזמן… אז תודה
    בפשטידת הקינואה, כמה גזר וכמה זוקיני לשים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 2nd, 2012 at 12:51

    תודה סילביה 🙂
    גזר אחד וזוקיני אחד

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס