• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגת גזר טבעונית

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

 

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

a20130902_161546

 

רבע כוס סילאן

1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים

3 כפות מייפל אמיתי

כפית חומץ לבן טבעי

2 כפות שמן זית איכותי

1/2 כוס גזר קלוף ומגורר

כוס קמח מלא

כפית סודה לשתייה

כפית קינמון טחון

חופן אגוזי מלך שבורים גס

4-5 תמרים קצוצים

1/4 כפית שורש ג'ינג'ר טרי מגורר בפומפיה – אופציונאלי

 

מערבבים סילאן רסק תפוחים שמן מייפל וחומץ עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים ג'ינג'ר וגזר ומערבבים

מערבבים את הקמח עם קינמון וסודה לשתייה בקערה נפרדת ומוסיפים לתערובת

מוסיפים את האגוזים והתמרים ומערבבים שוב

מחממים את התנור לחום בינוני ומשמנים את התבנית.

יוצקים לתבנית ואופים 30-40 דקות

 

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

40 תגובות

  1. נעמי הגב אפריל 12, 2018 בשעה 09:31

    הי עינת,
    נראה לך שהמתכון יצליח עם קמח טף במקום חיטה?
    תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 12th, 2018 at 14:45

    שאלה מצוינת 🙂 אין לי מושג…
    אם את מנסה, אשמח לעדכון 🙂

    [Reply]

  2. הגר הגב ינואר 24, 2018 בשעה 16:03

    הי עינת, שאלה: האם לדעתך אפשר לגרר תפוחים במקום הרסק?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 27th, 2018 at 11:00

    הי הגר. לא ניסיתי, אז קשה לי לדעת. 🙂

    [Reply]

  3. לאה הגב ספטמבר 9, 2017 בשעה 13:10

    האם אפשר במקום קמח מלא להשתמש רק בקמח כוסמין?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 11th, 2017 at 16:21

    כן. אפשרי בהחלט. רצוי מלא כמובן 🙂

    [Reply]

  4. נורית הגב אוגוסט 12, 2017 בשעה 10:06

    אהלן הכמויות במתכון מתאימות לתבנית אינגלישקייק אחת?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 13th, 2017 at 06:16

    כן. תבנית אינגליש קטנה

    [Reply]

  5. דברה הגב אוגוסט 4, 2017 בשעה 11:43

    הי! אפשר להשתמש הקמח לבן במקום מלא? (אין לי מלא..)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 9th, 2017 at 08:27

    רצוי שלא 🙂

    [Reply]

  6. קרן הגב נובמבר 12, 2015 בשעה 21:18

    היי, התגובות היו כלכך נהדרות שחשבתי שהפעם אצליח להכין עוגה טבעונית…
    אז ניפיתי את הקמח, והשתמשתי בכלי מדידה אפילו שמתי מוסיקה שהאוירה תהייה טובה והאהבה תיכנס לעוגה. אבל זה לא ממש הצליח והעוגה שהלכה כמובן לפח היתה דביקה וכבדה.
    אולי פספסתי משהו או שיש טריק לעוגות טבעוניות שאף אחת לא מספרת???
    אשמח לעצה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 13th, 2015 at 15:39

    הי קרן
    נשמע מוזר ומבאס
    עשיתי את העוגה הזו ככ הרבה פעמים, ותמיד קוצרת שבחים
    עשית בדיוק לפי המתכון ?

    [Reply]

  7. לימור הגב פברואר 18, 2014 בשעה 12:42

    היי עינת,

    אפשר אפשר לטחון כוסמת ולהשתמש בזה כקמח לעוגה? אם כן, לעשות את זה אחרי השרייה או ללא השרייה?

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 18th, 2014 at 18:40

    הי לימור
    לא ניסיתי בעצמי, לכן אין לי מושג.
    אם את מנסה, עדכני אותי בתוצאות 🙂

    [Reply]

  8. ענת הגב נובמבר 22, 2013 בשעה 18:10

    מתכון נפלא! הכנתי כמאפינס שיצאו "חבל על הזמן". השתמשתי בכוס שיבולת שועל במקום כוס קמח מלא וויתרתי על הסודה לשתיה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 22nd, 2013 at 19:22

    מעולה. תודה על השיתוף ענת 🙂

    [Reply]

  9. עדנה הגב נובמבר 8, 2013 בשעה 04:58

    עינת היקרה,

    כהרגלך עוד מתכון מנצח. אליפות!!!
    הכנתי כמות כפולה של העוגה לשתי תבניות, יצא טעים!!!!
    לא היה לי חומץ אז לא שמתי, השתמשתי בכוס אחת של קמח מלא וכוס אחת של קמח כוסמין.

    יש לי עוגה טעימה לשבת 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 8th, 2013 at 19:27

    איזה כיף 🙂 תודה עדנה!

    [Reply]

  10. Gabriella הגב מרץ 11, 2013 בשעה 11:22

    עינת שלום, את הקמח המלא במה אפשר להחליף, אנחנו בחג הפסח והייתי רוצה להכין את העוגה. תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 11th, 2013 at 16:26

    הי גבריאלה – לא ניסיתי עם קמח אחר.

    [Reply]

  11. נטע הגב דצמבר 9, 2012 בשעה 15:32

    האם קמח חומוס מתאים בהכנת קינוחים דוגמת המאפינס?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 9th, 2012 at 16:52

    הי נטע
    לא ניסיתי בעצמי, אז לא יכולה להגיד לך
    סורי

    [Reply]

  12. שושי הגב נובמבר 30, 2012 בשעה 06:50

    היי עינת

    למה חומץ? האם אפשר לוותר?

    תודה

    שושי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 1st, 2012 at 07:46

    הי שושי
    החומץ נמצא כאן כדי לעזור לסודה לשתיה להתפיח
    אפשר לנסות בלי

    [Reply]

  13. אורנה הגב יוני 25, 2012 בשעה 15:37

    היי עינת היכן אוכל למצוא את המתכון להכנת כוסמת עדשים כתומות פלפלים ובצל ירוק

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 25th, 2012 at 16:25

    הוספתי עכשיו בפייסבוק

    [Reply]

  14. דפנה הגב יוני 14, 2012 בשעה 14:59

    הבוקר הכנתי את העוגה בתבנית מאפינס של 12 יחידות בינוניות ועל השעון 25 דקות חום של 180 מעלות. אחרי 20 דקות יש להיצמד לתנור להשלים את החמש דקות הנוספות כדי שלא יישרפו. פשוט טעים.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 16th, 2012 at 07:23

    תודה על השיתוף דפנה 🙂

    [Reply]

  15. דפנה הגב יוני 2, 2012 בשעה 11:37

    מי צריך ביצים שזה יוצא ממש טעים. אני הכנתי עם קמח חיטה מלא. פשוט טעים וזו פעם ראשונה שאני בכלל אוכלת עוגת גזר.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 2nd, 2012 at 12:27

    מעולה! תודה דפנה 🙂

    [Reply]

  16. גלי הגב מאי 15, 2012 בשעה 08:04

    ראשית עינת המתכון מצויןן! הכנתי אותו אבל החלטתי לעשות את זה כעוגיות ולא כעוגה..ועדיין יצא מצויין 🙂
    שנית, נורא שמחתי לגלות שכל רשימת המרכיבים הייתה לי בבית, הרגיש לי שאני אכן אוכלת בריא

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 15th, 2012 at 08:05

    איזה כיף גלי 🙂
    תודה רבה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  17. יהודית הגב אפריל 28, 2012 בשעה 19:30

    האם עוגת הגזר ללא ביצים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 29th, 2012 at 03:50

    הי יהודית
    אכן, העוגה ללא ביצים
    אני טבעונית, ולא משתמשת במוצרים מהחי
    עינת

    [Reply]

  18. סיגל הגב אפריל 25, 2012 בשעה 10:26

    קמח כוסמין או חיטה רגילה?
    כיצד להוסיף את התמרים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 25th, 2012 at 11:46

    הי סיגל
    לגבי סוג הקמח – לא משנה. שניהם מתאימים.
    את התמרים כדאי לקצוץ ולהוסיף בסוף.
    בהצלחה
    עינת

    [Reply]

  19. ארד יצחק הגב אפריל 16, 2012 בשעה 14:59

    תודה אני מיד קונה את המוצרים לעוגה ו אופה אותה מחר ניראה טעים ומתאים למאכלים שאני אוכל כיום תודה!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 16th, 2012 at 16:40

    מצוין! שיהיה בהצלחה
    אני מחכה לשמוע איך יצא 🙂

    [Reply]

  20. צליאק הגב אפריל 15, 2012 בשעה 08:59

    שלום במקרה של צליאק איזה קמח היית שמה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 15th, 2012 at 09:04

    לא ניסיתי, אבל אני מניחה שאפשר להשתמש בקמח תמי
    http://bit.ly/HHWGTw

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס