הכמות מספיקה ל- 2 מנות
1/2 חבילת טופו (150 גרם)
1/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כמון
שמן זית
חותכים חצי גוש טופו לפרוסות
סופגים את הנוזלים בעזרת נייר סופג
וחותכים את הפרוסות לקוביות
בקערה קטנה מערבבים כ-1/4 כוס מים עם התבלינים
מוסיפים לקערה את קוביות הטופו ומעסים את הרוטב פנימה
מחממים תנור ל-200 מעלות
משמנים תבנית אפייה עם כפית שמן זית
מעבירים פנימה את קוביות הטופו, ומסדרים בשכבה אחת
(שלא יהיו מונחות אחת על השניה)
ויוצקים מלמעלה את הרוטב שנשאר בקערה
מכניסים לתנור ל-10 דקות, או עד שהקוביות משחימות
הופכים את הקוביות, ומכניסים ל-5 או 10 דקות נוספות
עד שהצד השני משחים גם הוא, וכל הנוזלים התאדו/נספגו
צפיות 15,707
לפוסט הזה יש 17 תגובות
1/4 כוס מים חמים או קרים?
לא משנה
פעם ראשונה שהכנתי ואכלתי משו עם טופו.. יצא ממש טעים. נחזור על ההצלחה😊
תודה רבה!
כיף לשמוע רבקה 🙂 תודה!
דווקא הגיוני בעיניי – מספיגים את המים חסרי הטעם כדי לפנות מקום לטופו לספוג מים מתובלנים
תודה!
רעיון מעולה – המים עם התבלינים
אנסה בהקדם (רק עם שמן קוקוס ולא שמן זית).
עכשיו אסתובב קצת באתר שלך, נראה לי שיש מי ללמוד פה 🙂
יצא מושלם!!!!!!!!
ובסוף כרסמנו את זה בלי הסלט…
תודה לך
עינת, הכנתי כעת בתנור, מעניין אותי מדוע צריך לספוג נוזלים מפרוסות הטופו אם לאחר מכן שופכים עליהם רבע כוס מים?!
לא חייבים
עינת יקרה!
ניסיתי את המתכון ויצא מ ע ו ל ה! אני ובעלי בצעדינו הראשונים אל עולם הטבעונות והאתר שלך ממש עוזר אז תודה!!!
תודה איילת 🙂
כיף לשמוע !
קל ונהדר. הוספתי לסלט לארוחת צהריים.
מצוין 🙂
האמת, הייתי סקפטית. אבל יצא ממש מוצלח.
תוספת נהדרת לסלט
מעולה. תודה על השיתוף טל 🙂
נשמע מעניין!
אנסה זאת בקרוב 🙂
תודה לי 🙂
אשמח לשמוע איך יצא 🙂