• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגת קפה

מיני קורס מתנה

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם

ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'

 

** עדכון מהיום שאחרי –

העוגה התייבשה קצת, ולכן אני ממליצה להוסיף רסק תפוחים כדי שיתן קצת רטיבות **

 

1/4 כוס טחינה גולמית

1/4 כוס סילאן ומייפל – חצי חצי (אפשר גם רק אחד מהם)

כוס קמח כוסמין מלא (אפשר כל קמח אחר)

כפית סודה לשתיה

בננה מעוכה

5 תמרים קצוצים

אספרסו ארוך או קפה שחור או כל קפה שיש לכם (1/4 כוס)

חופן אגוזים שבורים גס

 

כדאי לערבב את הקמח והסודה לשתיה יחד לפני שמוסיפים לתערובת, כדי לקבל גובה אחיד

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

מערבבים טחינה גולמית סילאן ומייפל

מוסיפים בננה מעוכה ומערבבים פנימה

מוסיפים אספרסו (או קפה שחור) ומערבבים

מוסיפים 5 תמרים קצוצים ומערבבים

מוסיפים בהדרגה קמח וסודה לשתיה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

 

מעבירים לתבנית אינגליש קייק – אם משתמשים בתבנית חד פעמית או סיליקון אין צורך לשמן

ומכניסים לתנור ל- 30 דקות

 

 

צפיות 2,242
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

פנקייק בריאות טבעוני

פנקייק בריאות טבעוני

שוקולד ביתי

מתכון ללבבות שוקולד טבעוניים

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד אלטרנטיבית (ללא קמח וללא תוספת סוכר)

עוגיות בוטנים טבעוניות לפסח

עוגיות בוטנים טבעוניות וטעימות לפסח

פאדג'יות

פאדג'יות

סופגניות טבעוניות ובריאות

סופגניות טבעוניות אפויות וקצת יותר בריאות

40 תגובות

  1. טליה הגב ינואר 6, 2016 בשעה 22:26

    שלום רב,
    הוצאתי לאחר חצי שעה. החלק העליון יבש לחלוטין ואפילו חלקו שרוף והחלק הפנימי לא אפוי.

    • עינת שגיא הגב ינואר 7, 2016 בשעה 13:03

      הי טליה
      כנראה שזה בגלל ההבדלים בין התנורים
      בכל תנור הטמפ' קצת שונה. צריך להכיר את התנור ולדעת
      מה הטמפ' המתאימה
      זה עניין של ניסוי וטעיה

  2. אופירה הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 09:25

    שאלה כללית- האם במתכונים שיש בהם רסק תפוחים או בננה מעוכה (פירות) צריך לשמור במקרר כי זה עלול להתקלקל בחוץ?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 15:52

      בקיץ – כדאי
      בחורף – אפשר גם בחוץ

  3. אופירה הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 09:22

    כתבת שאחרי יום העוגה התייבשה וצריך יותר רסק, אז אולי מלכתחילה תשני במתכון ותרשמי יותר רסק..?
    כמו כן אם תוכלי לרשום לאיזו תבנית זה מתאים
    תודה

    • עינת שגיא הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 15:52

      אני לא יכולה לשנות במתכון אם לא ניסיתי בעצמי 🙂
      לגבי התבנית – הכנתי בתבנית מלבנית קטנה
      אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק

  4. אופירה הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 09:12

    כשאת כותבת רבע כוס קפה את מתכוונת ממש לאבקת קפה או קפה מוכן (מים+קפה)?
    ואם זה קפה נמס שוב אותה שאלה..
    לא ממש בריא ….אגב

    • עינת שגיא הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 15:51

      הכוונה היא לקפה מוכן (במקרה הזה – אספרסו)

  5. עינת הגב מרץ 5, 2014 בשעה 09:48

    היי!

    הכנתי עם קקאו ויצא מדהים!
    (אותו כמות כמו הקפה), השאלה היא האם מבחינה בריאותית וקלורית עשיתי נזק גדול?

    תודה:)

    • עינת שגיא הגב מרץ 5, 2014 בשעה 15:47

      שום נזק 🙂
      נשמע מעולה עם קקאו!

  6. עינת הגב פברואר 26, 2014 בשעה 06:18

    יצא מעולה!
    תודה רבה:)

    • עינת שגיא הגב פברואר 26, 2014 בשעה 14:36

      איזה יופי 🙂 תודה על העדכון !

  7. עינת הגב פברואר 24, 2014 בשעה 14:59

    היי,
    לרגישים לבננה, האם אפשר לשים רסק תפוחים או משהו אחר?
    ואם כן אז כמה?
    אני חדשה בזה:)
    תודה

    • עינת שגיא הגב פברואר 24, 2014 בשעה 15:44

      הי עינת
      כן, בהחלט אפשר להחליף ברסק תפוחים – 100 גרם / חצי כוס
      אבל הייתי מוסיפה קצת מתיקות
      בהצלחה 🙂

  8. ורד הגב יוני 7, 2013 בשעה 15:01

    עינת יקירתי,
    הכנתי יצא מעולה, הוספתי רסק תפוחים והמרקם עדין ורך
    תודה ושבת שלום 🙂

    • עינת שגיא הגב יוני 7, 2013 בשעה 15:03

      איזה כיף 🙂 תודה ורד!

  9. טלי הגב אפריל 14, 2013 בשעה 11:34

    עוגה מעולה! הוספתי תפוח אחד מרוסק והעוגה יצאה נימוחה ואוורירית.

    • עינת שגיא הגב אפריל 14, 2013 בשעה 11:58

      איזה כיף 🙂 תודה על העדכון טלי !

  10. שירלי הגב אוקטובר 13, 2012 בשעה 07:42

    היי שבת שלום,
    האם קמח סויה הוא אלטרנטיבה טובה לקמח כוסמין ?

    • שירלי הגב אוקטובר 13, 2012 בשעה 07:43

      או קמח תירס?

      • עינת שגיא הגב אוקטובר 13, 2012 בשעה 09:42

        הי שירלי
        לא ניסיתי לאפות עם קמח סויה או קמח תירס – כך שאני לא יודעת
        אם את מחפשת תחליף נטול גלוטן, את יכולה להשתמש בקמח תמי

        • שירלי הגב אוקטובר 15, 2012 בשעה 19:13

          הכנתי פעם אחת מקמח סויה, לא יצא טוב.. פעם שניה מקמח תירס. יצא מעולה.

          תודה

  11. אני הגב ספטמבר 17, 2012 בשעה 08:09

    אפשר להשתמש בקפה נמס? כזה שצריך להכין עם מים? אם כן איך?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 17, 2012 בשעה 11:33

      לא ניסיתי, אבל לדעתי אפשר עם כל סוג קפה שהוא

  12. סיון הגב אוגוסט 3, 2012 בשעה 11:27

    רציתי לדעת האם אפשר לאפות את העוגה הזאת בתבנית קפיצית? כי לאמי יש יום הולדת והיא אוהבת כל עוגה שיש בה קפה או מוקה ואני רוצה להכין לה את העוגה

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 3, 2012 בשעה 20:20

      לדעתי, אין סיבה שלא

  13. אלינור הגב יולי 6, 2012 בשעה 10:30

    עינת היי!!
    העוגה נראית טוווב ועמדתי להכין אותה עכשיו, כשגיליתי
    שהבננה ששמרתי להכנת העוגה הלכה לעולמה..מה יכל לשמש לי
    כתחליף לבננה? אני מתה לאפות אותה:)

    • עינת שגיא הגב יולי 6, 2012 בשעה 10:41

      כל תחליף ביצה אחר יעשה את העבודה
      בכל מקרה, הייתי מוסיפה גם רסק תפוחים בשביל הרטיבות

  14. עדי הגב יוני 7, 2012 בשעה 17:16

    אחלה עוגיות לקפה של הבוקר!
    הכנתי בתבנית תנור גדולה. נאפה יפה וחתכתי לריבועים ואיכסנתי בקופסא סגורה (במקרר!!)

    תודה רבה!
    עדי

    • עינת שגיא הגב יוני 7, 2012 בשעה 17:19

      מעולה! תודה על השיתוף עדי 🙂
      הוספת רסק תפוחים או בלי?

      • עדי הגב יוני 8, 2012 בשעה 15:12

        בלי. יצא נמוך כי שיטחתי בתבנית גדולה אבל אחלה ליד הקפה של הבוקר.
        חוצמיזה – הכנתי קציצות מקטניות. לקחתי את הרעיון מהמתכון שלך אבל הוספתי משלי. השריתי ובישלתי (מעט) את כל סוגי הקטניות והזרעים שיש לי כולל זרעי פשתן, אספסת, אמרנט, 3 סוגי עדשים, אפונה יבשה וחומוס וטחנתי הכל עם מחית ערמונים, הרבה עלים ותבלינים כמובן. מרחתי על הקציצות שמן זית ואפיתי ועכשיו לא יכולה להפסיק לאכול אותן עם טחינה מלמעלה… אחלה דרך להכניס לגוף שלל קטניות וזרעים! ממש תודה על המתכונים!!
        אגב, צריך לזכור שלאכול הרבה מכל אלה בהחלט יכול להעלות משקל. לאלה מאיתנו ששומרים על המשקל – כל דבר במידה, כמו כל דבר ((-:

        • עינת שגיא הגב יוני 8, 2012 בשעה 15:45

          מצוין 🙂

  15. merav הגב יוני 2, 2012 בשעה 21:15

    היי עינת

    בלי ביצים ואבקת אפיה, נכון ?

    • עינת שגיא הגב יוני 3, 2012 בשעה 06:56

      הי מירב
      נכון, בלי ביצים ואבקת אפיה
      (אבל יש סודה לשתיה)

  16. גילית הגב יוני 2, 2012 בשעה 18:41

    היי עינת
    המתכון נראה מצוין, לאיזו תבנית מתאימה הכמות?

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2012 בשעה 19:21

      צודקת!
      חום בינוני 180 מעלות
      מיד מתקנת
      תודה!

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2012 בשעה 19:21

      אני הכנתי בתבנית מלבנית קטנה
      אפשר גם בתבנית אינגליש קייק

  17. ענת הגב יוני 2, 2012 בשעה 18:04

    שכחת לציין את חום התנור…

    • עינת שגיא הגב יוני 2, 2012 בשעה 19:21

      צודקת!
      חום בינוני 180 מעלות
      מיד מתקנת
      תודה!

  18. ליאורה הגב יוני 2, 2012 בשעה 13:15

    חייבת לנסות. בטוח יצא להיט

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (59)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (27)
  • ארוחות בוקר (11)
  • חומוס (33)
  • טופו (41)
  • יום העצמאות (31)
  • ירקות (91)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (173)
  • ללא טופו (90)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (43)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (13)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (101)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (43)
  • שעועית (13)
  • תוספות (10)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

כרובית אפונה ומנגולד

כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

לחם אורז שטוח שאופים במחבת - טבעוני ללא גלוטן

לחם אורז שטוח שאופים במחבת – ללא גלוטן

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס