שטרודל במילוי פקאן דובדבן וקינמון
8 תגובות
השארת תגובה
מכינים את המילוי –
מרתיחים מים מיץ לימון וסילאן
מוסיפים דובדבנים ומבשלים כמה דקות
מוסיפים פקאנים וקינמון
ומבשלים כחצי שעה
מוסיפים כפית מייפל, מערבבים
מסננים את הנוזלים שנשארו ומצננים
מחממים תנור ל-200 מעלות
מכינים את דפי האורז –
מרטיבים מעט דף אורז
מוציאים ומניחים בצלחת
מניחים 2 כפיות תערובת באמצע הדף
ומקפלים לצורה הרצויה (אפשר משולש, אפשר "סיגר", או איזו צורה אחרת שתרצו)
מניחים בתבנית על נייר אפיה
ממשיכים עם שאר דפי האורז עד שנגמר המילוי
כשכל דפי האורז המקופלים בתבנית, מורחים מלמעלה מייפל
(כף מייפל תספיק אפילו ל-10 דפים)
ומכניסים לתנור ל-20 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הכנתי יצא טעים, במקום הדובדבנים שמתי תפוחים
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 21st, 2013 at 12:28
רעיון מעולה 🙂
[Reply]
מה עושים כדי שדפי האורז הממולאים לא יידבקו אחד לשני ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 16th, 2012 at 12:56
לא מניחים אותם צמודים אחד לשני 🙂
אין מה לעשות לצערי, הבצק שלהם דביק
[Reply]
נראה מעולה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 15th, 2012 at 19:17
תודה 🙂
[Reply]
נראה נפלא!
מעולם לא חשבתי להכין משהו מתוק בדפי אורז…
מניחה שאפשר עם אגוזי מלך ואגבה, זה מה שיש לי בבית כרגע 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 15th, 2012 at 11:04
אני מניחה שכן 🙂
[Reply]