בטטה חציל וטופו בקרם קשיו

בטטה חציל וטופו

בצל קצוץ
בטטה קטנה חתוכה לקוביות 1סמ
חציל בינוני חתוך לקוביות 1סמ
חבילת טופו (300 גרם) חתוך לקוביות 1סמ
חופן קשיו טבעי
1/4 כוס מים
1.5 כפיות מלח גס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
פלפל גרוס

מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קוביות בטטה ומבשלים 5 דקות
מוסיפים קוביות חציל ומבשלים עד ריכוך (כ-10 דקות)
מוסיפים קוביות טופו ומבשלים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב

טוחנים קשיו עם מים עד כיסוי
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים את הקשיו לסיר ומערבבים

מבשלים 10 דקות

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. עינת

    היי עינת
    לגבי הקשיו יש לי קשיו שנטחן בחנות
    א להוסיף מים אחר כך או לא
    זה גם מתאים אם פעם אחת נטחן?
    תודה מראש

    1. עינת שגיא

      היי עינת. כן, כדאי לטחון אותו שוב במים כדי לקבל מרקם חלק.

כתיבת תגובה