(14 לביבות)
3 כוסות בטטה מגורדת
1 כוס זוקיני מגורד
בצל קצוץ
1/2 כוס קמח עדשים
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מערבבים את הירקות
מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את הירקות
מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מעבירים את הירקות לקערה, מוסיפים קמח עדשים ותבלינים ומערבבים.
מניחים להצטנן כדי שנוכל לעבוד עם הידיים.
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ-30 דקות או עד שהצד התחתון משחים מעט (איך יודעים? אחרי 20 דקות הופכים לביבה אחת ובודקים).
הופכים את הלביבות בזהירות ואופים 10 דקות נוספות
צפיות 4,867
לפוסט הזה יש 4 תגובות
שלום עינת,
עדשים מזיק לי.
האם אפשר להשתמש בקמח שיפון או כוסמין או כוסמת במקום קמח עדשים ?
בהחלט. אפשר להשתמש באיזה קמח שרוצים.
הקציצות יוצאות טובות וטעימות. זה הצטרף למתכונים שבשגרת השבוע. קל טעים ומזין.
תודה רבה על המתכון.
איזה כיף 🙂 תודה לילך!