2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
מיץ מחצי לימון
כפית מלח
כ- חצי כוס מי הבישול של החומוס
2-3 כפות שמן – או לפי הצורך
** כמויות הנוזלים (מי הבישול, שמן) לא מדויקות, כי הוספת אותן בהדרגה ולפי הצורך, בכל פעם שהחומוס נראה לי סמיך מדי)
מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים עד לקבל המרקם הרצוי
יתכן שתצטרכו לעזור לבלנדר ולערבב מדי פעם
אם התערובת סמיכה מדי, אפשר להוסיף עוד ממי הבישול או שמן
צפיות 7,993
לפוסט הזה יש 3 תגובות
למשך כמה זמן מבשלים את גרגירי החומוס?
מינימום שעתיים-שלוש
טוב, האמת שבלית ברירה, בתור אלרגי לטחינה, הבנתי שאפשר בלי.
אני משתמש בעיקר בהרבה שמן זית ושכחת להזכיר כמון שום ותבלינים אחרים לפי הטעם. אבל באמת, העיקר זה הרבה שמן זית