2 קולורבי
4-5 דייקון
עגבניה
ברוקולי
כרישה
כף שמן
מלח, פלפל, כורכום
קוצצים את הכרישה ומטגנים בכף שמן עד ריכוך והזהבה קלה
בינתיים קוצצים את שאר הירקות והשורשים
כשהכרישה מוכנה, מוסיפים את הירקות והשורשים, מכסים במים (רק עד כיסוי הירקות) ומרתיחים
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם חצי מכסה
אפשר לטחון את המרק עם בלנדר מוט, כמו בתמונה
או להשאיר את הירקות חתוכים לקוביות
צפיות 1,625
לפוסט הזה יש 2 תגובות
היי ענת,
נראה טוב.
יש הכל בבית פרט לדייקון – יש לך רעיון לתחליף?
תודה!
אפשר להחליף בכל שורש או ירק אחר
ואם אין, להוסיף עוד קצת מהאחרים במתכון