3 בצלים קצוצים (כ-1.5 כוסות)
7 גזרים מגורדים (600 גרם / 4 כוסות) (אפשר להחליף באיזה ירקות שאוהבים)
חבילת טופו 300 גרם
1/2 כוס קמח עדשים כתומות
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה
שמן זית
מחממים מעט שמן במחבת נון-סטיק
מוסיפים את הבצלים והגזרים, מערבבים, ומטגנים עד ריכוך
טוחנים את הטופו עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים לקערה את הטופו, הירקות, התבלינים וקמח העדשים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת, מהדקים ומשטחים
אופים בתנור כ-50 דקות
צפיות 5,557
לפוסט הזה יש 7 תגובות
היי עינת:) קמח שקדים יעבוד?
לא בדקתי, אבל שווה לנסות 🙂 מאמינה שיכול לעבוד, אבל אולי צריך טיפה להגדיל את הכמות
הי מיכל. הטופו הוא זה שמחזיק את הפשטידה… אולי יעבוד עם גבינת קשיו, אבל לא ניסיתי, אז לא יכולה להגיד בוודאות. אם את מנסה, אשמח לעדכון 🙂
את הטופו במה ניתן להחליף?
הי שושי. אפשר עם קמח חומוס, רק קחי בחשבון שהוא קצת משתלט על הטעם.
(ההערה הקודמת היתה שאלה.. סליחה שכחתי להוסיף ׳?׳)
אפשר עם קמח חומוס במקום קמח עדשים כתומות