שעועית ירוקה, ברוקולי ואפונה

שעועית ירוקה, ברוקולי ואפונה

שעועית ירוקה טריה (כ-400 גרם לפני ניקוי)
2 ראשי ברוקולי
2 כוסות אפונה קפואה
בצל קצוץ
שמן זית
כפית ורבע מלח
פלפל שחור לפי הטעם
+ מלח פלפל לפיזור בתבנית

מחממים תנור ל-200 מעלות

מנקים את השעועית ושוטפים
שוטפים את הברוקולי ומפרקים לפרחים קטנים

מניחים שעועית ירוקה וברוקולי בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מעט מלח ופלפל
ומכניסים לתנור עד שהברוקולי טיפה משחים למעלה (כ-10-15 דקות)

מטגנים בסיר בצל בשמן זית עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים שעועית ירוקה, ברוקולי ואפונה ומערבבים

מבשלים כ-10 דקות

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. אלברט בוסקילה

    הכול בסדר

  2. עינת שגיא

    מאמינה שאפשר. אני פחות אוהבת, כי הם לא יוצאים קריספיים. אם את משתמשת בקפואים אין צורך לשים בתנור. קחי בחשבון שזה בטח ישפיע על התוצאה הסופית 🙂

  3. רונית

    הי עינת, אפשר להשתמש בברוקולי ושעועית קפואים? האם עדיין צריך לשים בתנור?

  4. ציפי

    התכוונת לטגן הקשיו(לא בצל)נכון?

    1. עינת שגיא

      אופס. הקשיו לא קשור למתכון 🙂 התכוונתי לבצל. תיקנתי. תודה על תשומת הלב 🙂

כתיבת תגובה