חבילת טופו (300 גרם)
1/3 כוס קמח עדשים
3/4 כפית מלח
קצת מכל תבלין: פלפל שחור, כורכום, פפריקה, וממש מעט כמון
קצת יותר מ-1/3 כוס מים
2 כפות שמן זית
לפרוס את הטופו לאצבעות שמנות
לערבב בקערית קמח עדשים ותבלינים
להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד שמגיעים למרקם של תערובת סמיכה (כמו תערובת של פנקייק)
להוסיף פנימה את אצבעות הטופו
לחמם מעט שמן במחבת נון-סטיק
לטגן את אצבעות הטופו עד הזהבה, להפוך מדי פעם
צפיות 3,426
לפוסט הזה יש 9 תגובות
היי עינת,
גיליתי את האתר שלך ושמרתי כבר עשרה מתכונים לפחות! תודה על כל המתכונים הללו!
לגבי המתכון הזה – עקבתי אחרי ההוראות בקפדנות. כשניסיתי להפוך את הטופו, החלק של הבלילה נדבק למחבת. יכול להיות ששמתי יותר מידי מים למרות שעקבתי אחרי המתכון? בעצם אמורים להכניס את אצבעות הטופו לבלילה, לוודא שהכל עטוף היטב ולשים במחבת, לא? אשמח לעצתך. תודה רבה 🙂
היי שירי, איזה כיף לשמוע 🙂 תודה!
לגבי הבלילה שנדבקה למחבת – יכולות להיות כמה סיבות: או שלא היה מספיק שמן, או שהשמן לא היה חם מספיק, או שהמחבת לא נון-סטיק.
היי עינת,
תודה רבה על התגובה המהירה!!
יכול להיות באמת שלא חיכיתי שהשמן יתחמם לגמרי. אנסה שוב. בכל מקרה, מה שכן יצא, יצא טעים ונתן טעם אקסטרה לטופו. תודה רבה שוב 🙂
קלי קלות, מהיר, זמין ובעיקר – טעים, טעים , טעים!!
(מתה על המתכונים שלך, תמיד אליפות!)
עינתוש , ייצא מעולה !!! מהשאריות הכנו חביתית שייצאה טעימה. יופי של ציפוי.
את משו
אפשר קמח חומוס במקום קמח עדשים ?
כן. בוודאי
אפשר גם בתנור?
לא ניסיתי. מוזמנת לנסות ולדווח 🙂
אם מה שמדאיג אותך זה ה"טיגון", אז זה לא באמת טיגון. זה כמו להכין חביתה מקמח עדשים/חומוס