חומוס ותפוחי אדמה בתנור

חומוס ותפוחי אדמה בתנור

2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים
2 כוסות כרוב קצוץ
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1סמ
שמן זית
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מחממים תנור ל-200 מעלות

במחבת גדולה מטגנים בצל וכרוב עד הזהבה קלה (אם נדבק מוסיפים כף/שתיים מים)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מורידים מהאש

מערבבים בקערה (או במחבת עצמה, אם היא מספיק גדולה) את הבצל המטוגן עם החומוס וקוביות תפוחי האדמה

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. עינת

    היי עינת
    חומוס קפוא מתאים ?
    לבשל אותו על פי האריזה על גבי השקית ?
    בתודה .

  2. גבי

    הרבה תודה!!!

  3. גבי

    נראה תבשיל משהו.. יש אפשרות להחליף את החומוס בשעועית לבנה יבשה? תודה!

    1. עינת שגיא

      בהחלט אפשר להשתמש בשעועית לבנה. אבל היא צריכה להיות כבר אחרי השריה, הנבטה ובישול.

כתיבת תגובה