2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים
2 כוסות כרוב קצוץ
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1סמ
שמן זית
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות
במחבת גדולה מטגנים בצל וכרוב עד הזהבה קלה (אם נדבק מוסיפים כף/שתיים מים)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מורידים מהאש
מערבבים בקערה (או במחבת עצמה, אם היא מספיק גדולה) את הבצל המטוגן עם החומוס וקוביות תפוחי האדמה
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים
צפיות 2,830
לפוסט הזה יש 5 תגובות
היי עינת
חומוס קפוא מתאים ?
לבשל אותו על פי האריזה על גבי השקית ?
בתודה .
מתאים. אין צורך לבשל מראש.
הרבה תודה!!!
נראה תבשיל משהו.. יש אפשרות להחליף את החומוס בשעועית לבנה יבשה? תודה!
בהחלט אפשר להשתמש בשעועית לבנה. אבל היא צריכה להיות כבר אחרי השריה, הנבטה ובישול.