4-5 מנות)
2 כוסות אורז בסמטי מלא מבושל
ראש ברוקולי שטוף ומפורק לפרחים ממש קטנים
3 חופנים שקדים חצויים (אפשר גם לקלף)
מלח פלפל פפריקה חריפה – לפי הטעם (תזכרו שיש מלח גם באורז)
פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס קמח עדשים או קמח חומוס
מעט מלח
1/2 כוס מים
כלים אישיים לאפייה והגשה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים בקערה אורז ברוקולי שקדים ותבלינים וממלאים את הכלים האישיים
בקערה נפרדת מערבבים קמח עדשים/חומוס, מלח ומים ומערבבים עד שאין כבר גושים
מוסיפים לכל כלי הגשה, מעל האורז, את תערובת העדשים/חומוס עד שכמעט מכסה את האורז
מכניסים לתנור ל-30 דקות
צפיות 1,751