שומר
כרישה
דלעת
עגבניה
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
שעועית ירוקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
קוצצים את כל הירקות והשורשים
מטגנים את הכרישה ואת השומר במעט שמן זית עד לריכוך (אש בינוני/גבוהה, סיר מכוסה)
מוסיפים את שאר הירקות ואת השורשים, מוסיפים מים בגובה 1סמ מעל הירקות, מערבבים, מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים שוב, ומבשלים כחצי שעה
צפיות 1,701
לפוסט הזה יש 4 תגובות
הי רונית. תתחילי מכפית וחצי מלח, 1/4 כפית פפריקה/אבקת צ'ילי ו-1/4 כפית כורכום. ובהמשך תתקני לפי הטעם שלך 🙂
עינת היי, אפשר לקבל פחות או יותר כמויות של התבלינים? בתודה מראש!
המרק מופלא וטעים מאוד. היזהרו בכמויות הצ'ילי
תודה 🙂