כרישה קצוצה או פרוסה לחצאי פרוסות
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
שומר קצוץ גס
5-6 עגבניות שרי או עגבניה אחת
שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות
ראש סלרי מקולף וחתוך לקוביות
3-4 עלי דפנה
2-3 שיני שום קלופות
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
מעבירים את כל הירקות לסיר ומכסים במים
מביאים לרתיחה (עם מכסה)
מנמיכים, מוסיפים מלח פלפל
מבשלים כשעה
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
צפיות 1,572
לפוסט הזה יש 4 תגובות
הי רונית. יכול להיות שבשורש סלרי היו חלקים סיביים במיוחד שלא התרככו בבישול… אי אפשר לצפות את זה מראש :-/
עינת היי,
קודם כל, המרק טעים מאד!!! מה שקילקל לי זה שאחרי שטחנתי אותו קיבלתי חתיכות קטנות ורבות, ככל הנראה של שורש סלרי, אשר פוגם במרקם הקטיפתי שלו. מה לא עשיתי בסדר?
בתודה מראש!
הי רונית. אני מפרידה את הפרחים ושוטפת בזרם מים חזק במיוחד.
היי,
האם את מנקה את הכרובית לפני הבישול ואם כן, איך? בתודה מראש!