3 כוסות מי בישול של חומוס (או ציר ירקות או מים רגילים)
כוס עדשים שחורות (לפני השריה) – להשרות 24 שעות (כ-3 כוסות לאחר השריה)
בצל גדול קצוץ
2 עגבניות קצוצות
גזר גדול קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מכל אחד: פפריקה, כורכום, כמון
מעבירים הכל לסיר בינוני
מוסיפים מים עד 2-3 אצבעות משפת הסיר
מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה
מוסיפים תבלינים
צפיות 7,952
לפוסט הזה יש 6 תגובות
אני משתמשת בעדשים שחורות מסוג בלוגה. לא דורש השריה. מנסה את המתכון הזה. מקווה שיצא טעים
בעלי לא אוכל עגבניות. ניתן להחליף בנשהוא אחר?
העדשים בתמונה נראות מונבטות. זה מה שקורה להן בהשריה של 24 שעות?
הי,
בתמונה נראה שהעדשים נבוטות. את מנביטה לפני? ההשריה ל24 שעות מספיקה להנבטה?
תודה,
דפנה
עשיתי סדר במגירת קטניות שלי ומצאתי חבילת עדשים שחורות נזכרתי שיש לך באתר מתכוןמלמרק עדשים שחורות
אז הוא על האש עכשיו
כמובן שהעדשים היו בהשריה 24 שעות
מקנאה בך 🙂 מרק אליפות !