בצל קצוץ
פלפל אדום קצוץ
½ כוס כוסמת
כוס אפונה קפואה
כף שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
חופן גרעיני דלעת
מכינים את הכוסמת – מרתיחים מים, ברתיחה מוסיפים מלח ואת הכוסמת. מבשלים על אש בינונית כ-15 דקות, עד שהכוסמת מתחילה להתבקע. מסננים ושוטפים.
מכינים את האפונה – מרתיחים מים, ברתיחה מוסיפים את האפונה ומבשלים כדקה שתיים. מסננים.
מאדים את הבצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה). מוסיפים פלפל וממשיכים לאדות כמה דקות נוספות.
מוסיפים כוסמת, אפונה ופטרוזיליה ומערבבים כ- 2-3 דקות.
מכבים את האש, מוסיפים את גרעיני הדלעת ומערבבים.
צפיות 2,417