סלט טבולה קינואה

 

צרור פטרוזיליה – קצוץ דק

עלי נענע – קצוץ דק

עלי בזיליקום – קצוץ דק

2 מלפפונים קצוצים דק

בצל ירוק – החלק הירוק – קצוץ דק

כוס קינואה מבושלת

לימון סחוט

מלח פלפל

 

מומלץ להגיש עם רוטב טחינה ביתי מעל

 

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. מארי

    עינת תודה רבה על האתר!
    מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
    רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?

    תודה רבה מראש,
    מארי.

    1. עינת שגיא

      תודה מארי 🙂 כיף לשמוע!

      לגבי אמרנט – ניסיתי כמה פעמים, אבל לא הסתדרתי איתו
      הוא מושי מדי, ואני אוהבת את הגרגירים אחד אחד 🙂
      אבל הוא מעולה לנזידים ומרקים
      (אולי בחורף)

כתיבת תגובה