עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
לזמן מוגבל מאוד כל הקורסים הדיגיטליים במחירים נגישים
אני מודעת ליוקר המחיה, וגם אני מרגישה אותו בכל קנייה, זו הסיבה שהחלטתי להוריד את מחירי הקורסים לרצפה, כדי שלא תצטרכו לבחור בין לשמור על הבריאות לבין לשמור על הכיס.
בקורסים ובמוצרים הדיגיטליים תגלו איך לאכול בריא בלי להסתבך ובלי לבזבז זמן: מה באמת כדאי לאכול, איך להתארגן לשבוע שלם בשעתיים בלבד, איך להפוך את המטבח לסביבה שמעודדת בחירות טובות בקלות, איך להתמיד בשינוי לאורך זמן, וקבלו השראה.
לפוסט הזה יש 5 תגובות
ממש טעים. תודה
תודה 🙂
עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
תודה רבה מראש,
מארי.
תודה מארי 🙂 כיף לשמוע!
לגבי אמרנט – ניסיתי כמה פעמים, אבל לא הסתדרתי איתו
הוא מושי מדי, ואני אוהבת את הגרגירים אחד אחד 🙂
אבל הוא מעולה לנזידים ומרקים
(אולי בחורף)
פינגבק: | עינת - תזונה לבריאות